Multumesc domnilor avocati si consilieri si in special domnului elis,pt cererea data,cu putine modificari am folosit-o,astazi am depus cererea la judecatorie.Restul ce v-a urma,voi vedea cum voi solutiona pe parcurs.MULTUMESC.>:d
Buna seara,au trecut 22 de ani,iar copii sunt 3 toti majori,dar inca studiaza,am vorbit in seara asta i-am spus ca la tribunal am fost informata ca la divortul de comun acord trebuie sa fie si el pt a semna amandoi,a spus ca merge.A ramas sa cadem de acord cu programul,saptamana asta este dificil la amandoi.Va multumesc.
Buna ziua.Inca o intrebare,daca deschid divortul din cupla comuna,iar copii sunt cei care au asistat si intervenit de multe ori in certurile si chiar cand am luat bataie,ei vor fi citati ca martori?Si de pensie,stiu ca trebuie sa ceara copii pt ca sunt majori,dar trebuie sa dovedeasca ca inca studiaza,banuiesc ca trebuie adeverinta de la scoala si de la facultate.Va multumesc,o zi senina tuturor.
Tocmai am citit ceva scris de o fata de 18 ani,sa inteleg ca chiar daca copii sunt majori,dar sunt inca in studii li se plateste pensie alimentara?...Eu auzisem ca nu se mai da nimic,unul din baieti este student la constructii in bucuresti primul an si mai eset si fata cls a x-a.Au copii drept la pensie alimentara chiar daca sunt majori?Imi cer iertare pt ca va pun atatea intrebari,dar doresc sa stiu ce este de facut.Va multumesc.
Va multumesc.Iar pt o cerere din culpa comuna din cate am inteles se v-a chema si martor sau martori,la primul termen? Asta stiu ca pot sa o depun singura.
Daca folosesc cererea data de d-voastra,trebuie sa mergem impreuna cand o depunem?Sau pot sa o depun eu si el sa semneze ulterior? Lucreaza doar dimineata,de asta intreb.Va multumesc
Am vrut sa depun ieri cererea de divort la tribunal,dar nu am stiut sa o formulez,acum ma hotarasem pt maine dimineata,am ajuns la concluzia ca nu se mai merita sa astept,nici nu mai am ce astepta,cei care gresesc suntem eu si copii,el este perfect.Am vazut ca nu se potriveste perfect cererea data de domnul elis,dar nu am alta......
Buna ziua,cu cineva specializat nu am discutat,iar la una din certuri,sotul a afirmat "decat sa castigi tu casa,mai bine ii dau foc"...atunci am facut propunerea sa o trecem pe numele copiilor,a acceptat.Cu divortul este de acord,dar nu vine la tribunal decat cand trebuie sa semneze definitiv,asta a spus si de fata cu copii.De discutat cu el legat de viata in comun nu se mai poate tot am incercat si eu si chiar si copii si parintii lui,nu e prima data cand sunt certuri si batai,dar daca este intrebat el nu m-a lovit niciodata,iar asta au vazut si copii si cand erau mici si acum s-au bagat intre noi baietii in 2 randuri.Deci nu mai avem ce rezolva ,singura rezolvare este divortul,pt ca au ajuns copii sa nu mai suporte tensiunea din casa.Va multumesc,pt tot,iar un sfat specializat mi-ar prinde bine.
Ma asteptam,sa trebuiasca la notar..offf....in cererea data de d-voastra,am modificat doar unde a-ti scris ca nu sunt copii,am pus cei 3 copii si faptul ca sunt majori,banuiesc ca trebuie sa anexez copii dupa certificatele lor de nastere.Numai act de vanzare cumparare se poate face?Sau merge si donatie?...Va multumesc
Buna seara.Nu stiu cum trebuie exact,o alta declaratie anexata la cererea de divort,in care sa precizam ca dorim sa cedam apartamenul celor 3 copii?Si actul este valabil fara a fi autewntificat de un notar?Va multumesc anticipat