avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Activitate Lavinia Zgircea

Activitate Lavinia Zgircea

Buna ziua! Dețin un PFA nou înființat și doresc sa depun declarația unica pe portalul ANAF, este necesară semnătură electronică pentru a depune declarația? Daca da, care dintre cele trei? Mulțumesc pentru un eventual răspuns!
Buna ziua! Pot vinde in Romania haine comandate din China cu factura pe persoană fizică, ulterior sa schimb eticheta cu marca proprie și să le vând că PFA. Am nevoie de autorizație pt schimbarea etichetei sau de acordul producătorului? Hainele nu au eticheta cu marca. Mulțumesc!
Buna ziua!pot vinde pe diferite platforme de vânzare (marketplace,OLX,la jumate) diferite produse pe firma.Momentan nu dispun de buget pentru un magazin online,dar as vrea că vânzarea sa fie legală.Va mulțumesc pentru un eventual răspuns!
Va mulțumesc frumos!
Buna ziua!pot beneficia de stimulentul de inserție daca am intrat în Ccc din șomaj.Pot beneficia de acesta dacă sunt administrator la o societate nou înființată(pe numele meu)?Va mulțumesc!
Buna ziua! Poate revinde un SRL produse cumpărate pe baza de factura?Mai exact ,doresc să cumpăr pomi fructiferi certificati si sa ii revand cu un adaos comercial. Se poate din punct de vedere legal acest lucru?Multumesc pentru un eventual raspuns!