avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Poate revinde un SRL produse cumpărate pe baza de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Poate revinde un SRL produse cumpărate pe baza de factura?

Buna ziua! Poate revinde un SRL produse cumpărate pe baza de factura?Mai exact ,doresc să cumpăr pomi fructiferi certificati si sa ii revand cu un adaos comercial. Se poate din punct de vedere legal acest lucru?Multumesc pentru un eventual raspuns!
Ultima modificare: Duminică, 18 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:42, 18 Octombrie 2020
fireste ca se poate! cu doua conditii:
- mai intai, obiectul de activitate al firmei trebuie sa include acest tip de comert (in codul CAEN);
- in al doilea rand, fiind vorba de produse agricole certificate, trebuie sa dispuneti de o persoana (angajat, administrator) calificata in acest domeniu. interesati-va la Inspectia Fitosanitara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegere cod caen pentru crosetat Ral_uca Ral_uca Buna ziua, daca in cadrul unui club de dans pentru copii...langa receptie se gaseste un stand prin care se vand articole/ accesorii crosetate/ costumase dans, ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Export CMan CMan Buna ziua! Am si eu o mare rugaminte la dumneavoastra! Sunt un agricultor si am luat legatura cu o firma germana care doreste sa achizitioneze floarea ... (vezi toată discuția)