avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Activitate Pisi 12

Activitate Pisi 12

Bună ziua, eu sunt în postnatal, și am auzit ca trebuie o luna trebuie sa stea și soțul, în caz dacă el nu vrea sa stea, eu pot sa îmi reiau șomajul mai devreme cu o luna, adică când fata mea are un an și 11 luni, ea este născută pe 18 august, eu când eram gravidă lucram la o firma, care a dat faliment, și am stat 7 luni în șomaj și după am întrat în postnatal și mai am de luat 5 luni de șomaj, va rog frumos sa ma lămuriți când tr sa îmi bag șomajul în ce luna, dacă fata mea pe 18 august împlinește 2 ani, va mulțumesc.
Discuție Divort
Bună ziua, întrebarea mea este asa, soția m a dat afara din casa doar cu hainele de pe mine, nu ma mai lasă să întru în casa sa îmi iau hainele, suntem căsătoriți de 10 ani avem o fetita de 8 ani, casa este pe numele soției dar tot ce este în ea este făcut de mine, ea nu a muncit și nu muncește, acum de revelion ea o sa facă revelionul cu un barbat cunoscut pe net, din cauza asta nu ne mai înțelegem pt ca ea dacă nu are ocupație cam asta face, ce pot face sa îmi iau hainele, ce ma sfătuiți ca politia nu se baga mulțumesc.
Bună seara, soția m a dat afara din casa, noi avem un copil Împreuna, întrebarea mea este, soția mea nu vrea sa divorțeze, dar vrea sa o întrețin și pe ea și pe copil, soția nu muncește, sunt obligat sa le întrețin pe amundoua?
Discuție Pensie handicap
Bună ziua soacra mea este internata la un azil bătrâni privat, și eu vreau sa ii facă sotul pensie de handicap și de însoțitor, ea este grav bolnava imobilizata la pat, are dementa, o tumoare mare la stomac, întrebarea mea este poate sa ia pensie de handicap dacă este internata într-un azil privat, ca acasă nu are cine sa aibă grija de ea, mai ales ca eu am un copil mic, dar la azil sunt costurile destul de marii 2500,va mulțumesc
Discuție Datorii
Bună ziua am avut o firma cu soția mea, și am ramas in urma cu plata și am datorii la anaf, eu nu m ai am aceasta firma dar nu am dat-o în faliment pentru ca nu mai am toate actele. Întrebarea mea este anaful are treaba cu bunurile noastre.
Discuție Partaj
Mama mea a fost măritată, cam 7 ani cu tatăl meu, care rezulta doi copii, tatăl meu a plătit la apartament doar 3 ani și restu a plătit mama cu actualul soț, mama cu tatăl meu bun nu au făcut partajul, și acum nu știu cum se procedează, ca mama mea are dementa, tatăl meu cât are parte din acest apartament în care locuiesc are jumate sau mai puțin, merge sa fiu eu tutela mamei și sa semnez în locul ei? Va multumesc
Bună ziua mama mea are 67 de ani și are dementa, o tumoare la stomac, și alzheimer, pot sa ii fac pensie de handicap gr1 și de însoțitor, chiar dacă lucrez, eu o am internata la un azil privat, ea are dreptul la pensie de handicap și de însoțitor, chiar dacă nu mai sta cu mine. Mulțumesc.