In anul 2012 am facut un act de mana semnat doar de mine fara nici un martor in care ma oblig fata de un coleg de serviciu sa-i restitui suma de 13400 lei.I-am restituit suma in rate timp de 2 ani.Anul trecut mi-a venit o hartie de la un executor judecatoresc ca ma da in judecata daca nu-i restitui suma in decurs de 15 zile.Gresala mea a fost ca eu nu i-am cerut nici o chitanta cand ai dadea cate o rata din datoria respectiva si el acum vrea sa profite.Bineinteles ca nu i-am dat nici un ban iar cand credeam ca am scapat in urma cu 2 zile mi-a venit alta hartie de la executorul judecatoresc in care ma ameninta ca ma da in judecata daca nu-i platesc 13.400 de lei in termen de 10 zile.De data asta a atasat si copia dupa hartia de mana care era facuta numai intr-un singur exemplar si fara nici un martor dar am observat ca el a modificat anul facand din ultima cifra 3 ca sa apara 2013.Probabil a facut acest lucru ca sa nu se prescrie acest act de mana.Ce sanse de castig ar avea daca m-ar da in judecata cu acest act de mana semnat doar de mine si fara nici un martor.Va multumesc anticipat.