avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Vibratores

Activitate Vibratores

In anul 2012 am facut un act de mana semnat doar de mine fara nici un martor in care ma oblig fata de un coleg de serviciu sa-i restitui suma de 13400 lei.I-am restituit suma in rate timp de 2 ani.Anul trecut mi-a venit o hartie de la un executor judecatoresc ca ma da in judecata daca nu-i restitui suma in decurs de 15 zile.Gresala mea a fost ca eu nu i-am cerut nici o chitanta cand ai dadea cate o rata din datoria respectiva si el acum vrea sa profite.Bineinteles ca nu i-am dat nici un ban iar cand credeam ca am scapat in urma cu 2 zile mi-a venit alta hartie de la executorul judecatoresc in care ma ameninta ca ma da in judecata daca nu-i platesc 13.400 de lei in termen de 10 zile.De data asta a atasat si copia dupa hartia de mana care era facuta numai intr-un singur exemplar si fara nici un martor dar am observat ca el a modificat anul facand din ultima cifra 3 ca sa apara 2013.Probabil a facut acest lucru ca sa nu se prescrie acest act de mana.Ce sanse de castig ar avea daca m-ar da in judecata cu acest act de mana semnat doar de mine si fara nici un martor.Va multumesc anticipat.
Sant valabile actele de mana semnate intre 2 persoane fara nici un martor si facuta doar intr-un singur exemplar?