avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate Cezar18

Activitate Cezar18

Multumesc frumos pentru raspunsurile rapide si la obiect.

O zi frumoasa !

Cornel Vasile a scris:

1. Angajatorii nu au posibilitatea sa verifice in Revisal daca un angajat are mai multe contracte de munca .

2. Daca angajatorii nu sunt anuntati de celalalt job, dar se dovedeste ca orele de munca nu se suprapun, nu este o problema .. insa , potrivit art.7 Cod fiscal, în cazul în care activitatea se desfăşoară pentru mai mulţi angajatori, angajatul este obligat să declare numai angajatorului ales că locul respectiv este locul unde exercită funcţia pe care o consideră de bază.

Salut Cornel,

Iti multumesc pentru mesaj.

Doua intrebari as mai avea si anume:

1. Angajatorii au posibilitatea sa verifice in Revisal daca un angajat are mai multe contracte de munca sau este o informatie privata?

2. Daca angajatorii nu sunt anuntati de celalalt job, dar se dovedeste ca orele de munca nu se suprapun, ar fi o problema?

Multumesc anticipat!

Cornel Vasile a scris:

In prezent, nu sunt prevazute sanctiuni in ceea ce priveste suprapunerea programelor de munca ... insa pe o interpretare , per a contrario, un salariat nu are dreptul de a munci la angajatori diferiţi sau la acelaşi angajator, în baza unor contracte individuale de muncă, daca exista suprapunerea programului de muncă.

Buna ziua,

Am o intrebare legata de domeniul muncii si anume:

Daca am doua CIM de 8h la 2 angajatori diferiti si nu anunt cele doua firme (necompetitori) pentru a stii unul de celalalt, iar programul de lucru se suprapune cateva ore la cele doua locuri de munca, care ar fi repercusiunile? La ce as putea sa ma astept?

Multumesc anticipat!