avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Activitate nistor.isabela

Activitate nistor.isabela

Bună seara! Sunt informatician cu studii superioare ( Automatică), 25 ani în învățământ, angajată la un liceu. Este legal ca din Comisia județeană de titularizare, examen care s-a desfășurat în liceu, să facă parte secretarul șef al unității școlare care are o Facultate de Informatică? De asemenea, secretarul șef este trecut în diferite comisii unde ar trebui să fie informaticianul, motivându-se că are Facultate de Informatică/Aș vrea, dacă se poate, legi în vigoare. Mulțumesc!
În urma unei extracții a unei măsele din maxilarul superior am avut ușoare sângerări timp de cîteva zile. Am sunat stomatologul care m/a trimis la radiografie. S/a dovedit că mi/a rămas un rest radicular. Stomatologul m/a programat la extracție, făcută de chirurg abia după 2 săptămâni de la extracție. În acest interval de timp am luat Zinat dat de stomatolog. Când mi/a fost extras restul radicular maxilarul era plin de puroi. După extracție chirurgul mi/a zis că nu trebuia Zinat, ci un antibiotic mai puternic pe care mi l/a și prescris. După 3 zile am fost la control la stomatolog, dar acesta, deși aveam programare, nu era, venind după ce am sunat. După scoaterea firelor de către chirurg mi/a rămas o comunicare oro-sinusală pe care am făcut o sinuzită, ajungând la operație pe sinusuri. M/am întors la stomatolog, cerându/i să/mi plătească cheltuielile de până acum plus încă o operație pe care trebuie s/o fac după ce trei 2 luni de la operația pe sinusuri. Răspunsul a fost să iau legătura cu avocatul dumneaei. Cum pot proceda în acest caz?
Răspuns la discuția Fuziune școli
Mi s/a spus de catre ISJ ca angajatul cu Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune nu ar avea studiile corespunzatoare postului de informatician. Exista vreun temei legal?
Discuție Fuziune școli
În urma fuziunii dintre două școli, sunt acum doi informaticieni: unul absolvent al facultății de Automatică și Calculatoare- vechime 20 ani pe post, iar celălalt absolvent Contabilitate și Informatică de Gestiune- vechime 12 ani pe post.
Întrebarea este : cum se face departajarea în condițiile în care trebuie să ramână doar unul?
Pot ocupa functie de informatician intr/un liceu?