avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Malpraxis stomatologic?
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Malpraxis stomatologic?

În urma unei extracții a unei măsele din maxilarul superior am avut ușoare sângerări timp de cîteva zile. Am sunat stomatologul care m/a trimis la radiografie. S/a dovedit că mi/a rămas un rest radicular. Stomatologul m/a programat la extracție, făcută de chirurg abia după 2 săptămâni de la extracție. În acest interval de timp am luat Zinat dat de stomatolog. Când mi/a fost extras restul radicular maxilarul era plin de puroi. După extracție chirurgul mi/a zis că nu trebuia Zinat, ci un antibiotic mai puternic pe care mi l/a și prescris. După 3 zile am fost la control la stomatolog, dar acesta, deși aveam programare, nu era, venind după ce am sunat. După scoaterea firelor de către chirurg mi/a rămas o comunicare oro-sinusală pe care am făcut o sinuzită, ajungând la operație pe sinusuri. M/am întors la stomatolog, cerându/i să/mi plătească cheltuielile de până acum plus încă o operație pe care trebuie s/o fac după ce trei 2 luni de la operația pe sinusuri. Răspunsul a fost să iau legătura cu avocatul dumneaei. Cum pot proceda în acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:29, 26 August 2019
Malpraxisul medical: Care sunt pasii pentru reclamarea unui doctor care greseste?
www.avocatnet.ro/articol_381...

Sistemul medical din România: Ce trebuie să știe pacienții despre malpraxis
www.avocatnet.ro/articol_487...
Ultima modificare: Luni, 26 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am scos o masea si m-am ales cu sinusurile sparte MadalinTulcea MadalinTulcea Buna ziua am si eu o intrebare am fost la un medic dentist din tulcea pentru o extractie dentara mai precis dintele 1.7 si in timpul interventiei doamna doctor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, numele meu este moldovan ramona În luna mai anul ... Ramona Moldovan Ramona Moldovan Bună ziua, numele meu este Moldovan Ramona În luna mai anul acesta am avut o intervenție chirurgicala histerectomie, în timpul operației mi s a perforat ... (vezi toată discuția)
Stomatologie. vasilefoca vasilefoca Buna seara. Am și eu o problema. 2 zile în urma am trecut pe la un cabinet stomatologic pentru o extracție de măsea. Am întrat sa întreb dacă îmi ... (vezi toată discuția)