avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Activitate AnaLotcu98

Activitate AnaLotcu98

Am înțeles, mulțumesc pentru ajutor

Cornel Vasile a scris:

Mergeți și intrebati la AJOFM.

Și eu de unde știu ca firma a depus actele pentru Fondul de garantare sau dacă nu a depus, eu nu am cum ca fost angajat sa depun în locul lor cu cererea de la ei pentru ca nu pot fi contactati. Nu mai au sediu în tara. Au dispărut
A avut înregistrare în tara din 2014 pana în 2021 când a declarat falimentul

Cornel Vasile a scris:

Firma este înregistrată în tara?

Bună ziua, firma la care am lucrat pana la sfârșitul lunii Octombrie, sub patronaj nemțesc, tocmai a declarat falimentul. Cum pot proceda pentru a îmi recupera banii pentru salariu + zilele de concediu. Toate angajatele fostei firme au aceeași problema. Spre exemplu eu trebuie sa iau de la aceasta firma 5000 lei în total dar am primit doar 800 lei și acum nimeni din conducere nu îmi răspunde legat de plata diferenței.
Bună ziua, dacă am fost în CO și am foarte multe ore suplimentare pe care nu le pot scădea în următoarele 30 zile, angajatorul trebuie sa le plătească? Mulțumesc!
Bună seara, se poate ca în urma unei Ordonanțe de Urgenta mai exact O.U. Nr. 227 din 30 Decembrie 2020 potrivit căreia se poate acorda suspendarea obligațiilor de plata, și aplicata începând cu data de 1 Ianuarie 2021, banca ING sa nu aprobe aceasta cererea pe motiv ca nu au primit nicio informație legata de aceasta O.U.?
Mulțumesc mult pentru răspunsuri!
Bună ziua, dacă am contract de munca la 2 ore beneficiez de asigurare medicala? Mulțumesc!
Mulțumesc
Bună ziua, dacă am amânat plata ratelor cu 3 luni anul trecut (2020), o mai pot face și în 2021? Și care ar fi condițiile pe care trebuie sa le îndeplinesc? Mulțumesc!