avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, dacă am amânat plata ratelor cu 3 luni ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, dacă am amânat plata ratelor cu 3 luni anul trecut ...

Bună ziua, dacă am amânat plata ratelor cu 3 luni anul trecut (2020), o mai pot face și în 2021? Și care ar fi condițiile pe care trebuie sa le îndeplinesc? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: AnaLotcu98 , utilizator 12:45, 2 Ianuarie 2021
Buna ziua,

Daca ati amanat plata ratelor 3 luni, mai puteti amana 6 luni anul acesta , dupa aparitia formularisticii in acest scop.E prevazut un termen de depunere a cererii 15.03.2021 si sa nu fi avut restante in trecut.

detalii aici:
[ link extern ]
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie unica pentru 2020 voicudamian voicudamian As dori sa stiu care este termenul limita de depunere a declaratiei unice pentru anul 2020 si care este termenul limita de plata a impozitului pe veniturile ... (vezi toată discuția)
Am închis un pfa si am depus declarația rectificativa. este ... vladandrei51 vladandrei51 Am închis un PFA si am depus declarația rectificativa. Este necesar sa plătesc cotizatiile restante până în data de 15 martie sau le pot plăti, fara ... (vezi toată discuția)
Sesizare ajpis adda001 adda001 Buna ziua! Am implinit 18 ani in septembrie 2020 si incerc de 6 luni sa-mi depun dosarul la AJPIS Ilofv. Studiez la un liceu din Bucuresti si am domiciliul in ... (vezi toată discuția)