avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriela ograzeanu

Activitate Gabriela ograzeanu

Bună ziua,
Am nevoie sa înființez o asociație non profit pentru copilul meu și am nevoie sa știu dacă mai este nevoie de acordul vecinilor pentru sediul social.
Am găsit o știre conform căreia pot stabili în apartament sediul social fără să mai fie nevoie de acordul vecinilor și avizul asociației de proprietari, dacă nu desfășoară activitate la sediu
Am cumparat un apartament la ultimul etaj in rate anul trecut.din ianuarie a inceput sa imi apara igrasie pe un perete la baie. De două luni s-a extins la bucătărie balcon si dormitor. Am rugat administratorul sa faca ceva in aceasta privinta avea in vedere ca terasa blocului aparține blocului si nu este proprietatea mea. Refuză să facă orice motivare ca in viitor, nu stie cand, blocul va fi izolat termic. Unde pot sa-l reclama pentru ca mie nu mi se permite să fac singura lucrări si ei nu fac nimic. Am si un bebe de 4 luni care are probleme de sanatate din cauza mucegaiului. La baie imi curge pur si simplu apa pe perete de cand a inceput sa ningă. A fost ședință de bloc aseara si asociatia de proprietari refuză să rezolve problema pe motiv că nu sunt de acord proprietarii. Eu unde fac reclamație in acest caz? Cum ii oblig sa repare acoperișul?