pai de ce 5700 de lei...pt ca din ce inteleg eu...acolo scrie asa...
OBLIGA RECLAMANTA...(adica pe ea) sa achite paratului (adica mie) 700 de lei...
am si eu o intrebare...ca am ramas cam nelamurit...nu stiu cat de bine am incadrat acest subiect dar e cat de cat pe aici...va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi sa ma lamuriti
in urma unui proces civil...care l-am pierdut..din pacate cu toate ca mai multi avocati au zis ca nu am cum sa il pierd....am primit si comunicarea respectiva...in acea comunicare scrie cam asa:
Adminte exceptia lipsei calitatii procesuale pasive invocata.
Respinge cererea formulata in contradictoriu cu paratii x si y ammbi cu domiciliu in... ca fiind formulata impotriva unor persoane lipsite de calitate procesuala pasiva.
obliga paratul sa achite reclamantei 5000 lei despagubiri rep...prejudiciul moral.
stabileste onorariul avocatului din oficiu pentru reclamanta la 500 lei.
obliga paratul la plata care stat a sumei.....
obliga reclamanta sa achite paratului 700 lei cheltuiei de judecata....
cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare.
deci pana la urma cati bani am eu sa ii dau ....ca din calculele mele a iesit o suma...
si in cat timp trebuie sa ii dau...deoarece am un loc de munca cu un salariu ...destul de micutz. adica in jur de 800 lei pe luna....
se merita sa fac recurs in contiditiile care avoacata a cerut 2500 lei pentru recurs...?
haideti sa zic cam toata povestea sa vedeti cam ce si cum...intr-o dimineatza suna tatal ei si ii zice ca eu ii mananc bani si ca ce mai sta cu mine (eu nu i-am cerut vreun ban si nici nu am primit) ea locuind la mine impreuna cu parintii pe cheltuiala noastra...va dati seama ca ce am auzit nu mi-a cazut bine si i-am zis ca are la dispozitie o saptamana sa isi faca bagajele si sa ma lase. in prima seara a fost cum a fost...in a doua seara a cautat mereu motiv de cearta. m-a lovit odata m-a mai lovit inca o data, am imbrancit-o si i-am spus sa se potoleasca si tot asa...m-am intors cu spatele m-a pocnit peste ureche de mi-a tiuit urechea...am plecat la bucatarie, m-am intors si mi-a dat in cap cu un odorizant de camera(acele odorizante care se pot programa la un anumit timp sa pufaie) si mi-a spart capul...atunci am lovit si eu..sa dus la politie si asa m-ai departe...a venit un agent la mine la usa si a ramas putin socat deoarece eu eram destul de vanat. am fost la politie am dat declaratie si eu si ea amandoi specificand ca nu vrem bunuri materiale sau ceva de genul acesta...la politie plecand de la ora 7.30 am. apoi in jurul orei 4.30 pm (dupaamiaza) a venit la mama mea la servici sa ceara cheile sa isi ia bagajele ia plecand la ora 5.20 din casa.
In declaratia pe care ea a depus-o ea spune ca ea ne-a intretinut pe mine si pe tata si mama (nu stiu cum amandoi avand servici), ca am alungat-o din casa in toiul noptii (cum daca am plecat de la politie la ora 7.30 dimineatza), si multe altele ca si-a pierdut locul de munca si asa mai departe...
cam asta e povestea...intrebarea mea este daca in afara de prieteni mai pot apela intr-un fel si la acel politist care a venit in ziua de x la mine acasa si m-a vazut drept martor ca am fost lovit in afara de prietenii mei care au vazut tot?
cu avocatul stiu ca trebuie voi vedea cum voi face pt ca stau foarte prost cu partea financiara dar oricum suma pe care a cerut-o ea este foarte greu de obtinut undeva in jur de 45.000 ron 30.000 ron insemnand daune morale...o intrebare...datorita vanatailor si anumitor lucruri nu pot cumva sa contracarez prin aceasi metoda prin cererea unor daune?
nu am zis ca nu am nici o vina...am fost si eu prost ca nu m-am dus la iml.......eu am dat odata dar bine..din pacate ...eu eram mai vanat ca ea...dar na...oricum din declaratia ei singurul lucru adevarat este ca am lovit-o...nu poate fi un factor care sa ma ajute in acest proces? am martori care pot spune despre vanataile mele si despre tot ce declara ea. ce parere aveti?
a avut concediu medical 14 zile ...si lucra la rodipet , mandatar....dar sincer imi cere 14 luni de salariu...nu e putin cam...(adica din momentul producerii incidentului pana in ziua de azi) si sincer pt o vantaie sa nu lucrezi 14 luni.....deci ...
in alta adresa de la politie scrie asa..a fost solutionata la date de...prin neinceperea urmaririi penale si ulterior scoaterea de sub urmarire penala in temeiul art 228 alin 4 cpp cu art 10 alin 1 lit f cpp...
am primit 2 concedii medicale unul pe 9 zile si unul pe 5 zile...legate...deci ar cauza asa de mult??? nici eu nu am fost lasat in pace...dar din pacate nu mi-a trecut in cap sa ma duc la IML...am decat martori care au vazut vanataile si Ofiterul de politie care a venit acasa si cu care am fost dus la sectie.....in cererea pe care a depus-o....minte cu nerusinare...oricum am martori in tot ceea ce priveste cum ca as fi dat-o afara din casa si multe altele...
lovirefapta prevazuta si ped de art 180. am fost scos de sub urmarire penala si mi sa aplicat o masura administrativa (amenda)...deci nu se poate silutiona prin plangere tardiva? ea cere 30.000 ron daune morale si plata salariului de la data producerii conflictului pana in prezent (14 luni). adica in jur de 45.000 ron....ce imi recomandati...nu se pot lua in considerare si minciunile pe care le-a scris in declaratie?
pe 23.11.2007 am avut o altercatie cu fosta prietena de atunci si dupa ce am fost lovit de mai multe ori am ripostat si va dati seama ca nu a fost tocmai bine...i-am invinetit ochiul...a fost la politie mi-a depus plangere a fost la iml a scos certificat medico legal unde scrie ca ea are nevoie de 5-6 zile de ingrijire medicala. am primit amenda administrativa si asa mai departe...am fost scos de sub urmarire penala in data de 15.1.2008.
saptamana aceasta am primit o citatie de la tribunal in care ea ma da in judecata pt daune materiale de 30.000 lei si sa ii platesc salariul de la data incidentului pana in prezent deoarece ea nu a mai putut lucra (in urma loviturii fiind echimoze) asa zice ea...e perfect sanatoasa in prezent ma rog este lenesa...intrebarea mea este..dupa mai bine de un an de la data producerii incidentului plangerea poate fi considerata tardiva? in acea declaratie pe care am primit-o si eu acasa tot ce zice ea este fals mai putin faptul ca am lovit-o...totul pot dovedii cu martori..ce sansa are ea sa castige acest proces? cere niste sume....cel putin ireale....va multumesc si sper sa primesc un raspuns pozitiv.