avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Activitate MMS securyriti

Activitate MMS securyriti

Absolut nimeni nu a convocat vreo ședință pentru preluarea spațiilor care cândva erau cu tubulatură pentru gunoi!Fiecare și-a însușit spațiul cum la dus mintea!Eu de ce nu as avea dreptul că chiriaș? Plătesc că oricare femeie de servici, iluminatul scării,absolut orice!Nu am dreptul la un spațiu comun? Mulțumesc tuturor care mă încurajează cu raspunsuri și îndrumări!
Bună ziua,mă numesc Borza Aurelian și am o problemă cu care mă confrunt de mult timp si nu gasesc rezolvare!Eu locuiesc într-o garsonieră a primăriei (locuinţă socială),ce se află într-un bloc cu propietari!Blocul are două scări, ieșiri una pe unde se află liftul si În cealaltă parte unde cândva se afla tubulatura pentru aruncarea gunoiului!Acele camere cu tubulatura pentru gunoi au fost transformate în boxe cu rafturi de anumiți proprietari cu excepţia celei de la etajul 8unde stau eu!Am vrut să fac pentru mine dar o vecină face scandal precum eu sunt chirias si nu am nici un drept în acel bloc ! Acum vă întreb, eu am vreun drept la acel spațiu, care este si abandonat? Este spaţiu comun în care mă iclud si eu?Cum să dovedesc dacă am vreun drept, dacă am?Este o lege ,articol în această privință? Mulţumesc tare mult, o zi frumoasă
Sunt pensionat medical,am rate până în 2024,pot beneficia de amânare rate?
Discuție Muncă
Operat de cancer, beneficiez de pensie de boală pentru doi ani, Deocamdată! Venitul este de 661lei și având gr2 nu am voie să lucrez! Întreb, pot presta o muncă ușoară,ex pază fără a avea probleme cu legea?
Răspuns la discuția Când pot plăti?

MMS securyriti a scris:

Am voucherul aprobat, valabil până la 10 ian2019, Pot face cumpărarea, înregistrarea și plata după data de 10.01.2019?Marfa o ridic după plată! Mulțumesc Voucherul este de la Rabla Electrocasnice

Am voucherul aprobat, valabil până la 10 ian 2019, Pot face cumpărarea, înregistrarea și plata după data de 10.01.2019? Marfa o ridic după plată! Mulțumesc