avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Când pot plăti?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Când pot plăti?

Am voucherul aprobat, valabil până la 10 ian 2019, Pot face cumpărarea, înregistrarea și plata după data de 10.01.2019? Marfa o ridic după plată! Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 2 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MMS securyriti , utilizator 10:34, 2 Ianuarie 2019

MMS securyriti a scris:

Am voucherul aprobat, valabil până la 10 ian2019, Pot face cumpărarea, înregistrarea și plata după data de 10.01.2019?Marfa o ridic după plată! Mulțumesc Voucherul este de la Rabla Electrocasnice

Ultima modificare: Miercuri, 2 Ianuarie 2019
MMS securyriti, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa înregistrez in contabilitate voucher-ul ? Yonela17 Yonela17 Buna ziua! Am un client care a cumpărat de la metro marfa. A primit un voucher si restul a achitat numerar. Cum pot sa înregistrez in contabilitate ... (vezi toată discuția)
Ajutor, inregistrare rodia rodia Am cumparat de la metro marfa si factura a fost de 500 lei.Mi s-a dat un voucher de 400 lei(datorita faptului ca sunt client fidel) si am pltit numai diferenta ... (vezi toată discuția)
Zilele pentru acordarea stimulentului de insercție Mely30 Mely30 Cum se calculează cele 60 de zile pentru acordarea stimulentului de insercție? Copilul împlinește 2 ani în 17 martie 2019 eu am primit decizia de reluare ... (vezi toată discuția)