avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandra Cassandra

Activitate Alexandra Cassandra

Va multumesc frumos! Sa aveti o zi frumoasa!

gi-jane2 a scris:

Practic sunt 2 capete de cerere pe aceeasi actiune.
Puteti cere si stabilirea locuintei copilului la dvs.
Separat de asta, puteti face o vizita la dgaspc de care apartineti sau direct la AGENŢIA PENTRU PLĂŢI ŞI INSPECŢIE SOCIALĂ, sa intrebati cum se procedeaza in situatia asta in legatura cu indemnizatia.



Buna seara, va multumesc pentru raspuns!
As mai avea o intrebare pot solicita in cererea pentru plata pensiei de intretinere si "recuperarea" alocatiei de stat a minorei? sau trebuie cereri separate?
va multumesc frumos!

Multumesc pentru raspuns!
Eu nu vreau decat cei 200 lei,,alocatia de stat a minorei care la momentul actual are 1 an si doua luni (pe cele 14 luni ar fi 2800 lei, cum am mentionat in intrebare)...nu stimulentul de insertie.

O seara frumoasa!


Buna seara!
In urma cu doua luni, sotul meu a parasit domiciliul comun. Timp de aproximativ o luna, acesta i-a adus minorei ( nascuta in timpul casatoriei noastre), lapte, pampersi si servetele umede ( cum stabilisem in urma separarii). De mai bine de o luna, de cand s-a mutat impreuna cu amanta lui acesta a uitat de "obligatiile" pe care le are fata de fiica sa.
Vroiam sa stiu daca il pot actiona in judecata pentru plata pensiei de intretinere, fara a intenta eu procesul de divort.

Cand am depus dosarul pentru alocatia de stat a minorei si stimulentul de insertie, acesta a fost depus pe numele lui , intrucat eu nu am avut un an lucrat inainte de a o naste pe fiica noastra, urmand ca banii sa fie virati in contul lui (mentionez ca mi-a facut dublura la card).
Luna aceasta ar trebui sa fie virati banii in cont, iar el mi-a blocat cardul si mi-a zis ca acei bani nu-i mai vad.
trebuie sa l actionez in judecata pentru a "recupera" alocatia de stat a minorei pentru un an si doua luni (2800lei) ?

va multumesc frumos!