avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate CRS defence

Activitate CRS defence

Eu doresc sa știu concret aceasta informație ... Nu am experiență suficientă...
Nu am semnat nimic doar după ce am cumpărat apartamentul am fost trecut cu numele la cheltuieli de bloc.Dar nu am semnat nici un contract.
Întrebarea este dacă poliția locală aplică amenzii dar și cheltuieli de judecată pt procesele care le deschid privind contestatia listelor de plată...
Eu am obligația să plătesc amenzile și cheltuieli de judecată a asociației de proprietari daca nu am semnat nici un contract de asociere cu ei?????



Adam Grecu a scris:

@CRS defence,
Daca v-ati face ceva timp sa cititi prev. L 196/2018, v-ati fi lamurit.
Mergeti la sediul as. de proprietari si ii informati ca incepand cu data de ... renuntati la calitatea de membru al asociatiei de proprietari (doar daca acum, chiar sunteti membru cu drepturi depline, da?)
Asa cum a specificat si @ynocentta mai sus, prin renuntarea la calitatea de membru al as. prop. nu o sa mai puteti sa alegeti si sa fiti ales in structura de conducere a as. prop., nu o sa mai aveti posibilitatea sa votati in AG a membrilor, in schimb o sa vi se repartizeze toate costurile prevazute de legislatia in vigoare.
Mai pe scurt, nu rezolvati nimic din cele propuse.
Mult succes!

As dori sa ies din asociația de proprietari că membru cu toate că dețin un apart.in bloc cum as putea sa fac acest lucru?
As dori sa știu dacă ies ca membru din Asociația de Proprietari mai sunt obligat să plătesc salariile la Administrator, presedinte cenzor, comitet executiv in continuare???
Daca nu mai sunt membru în asociația de proprietari mai sunt obligat să plătesc amenzile primite pe întreaga asociație de proprietari??
Cheltuieli de judecată cum vin repartizate la lista de plată pe apart.sau pe cotă parte indiviză???

In caz că femeia de serviciu nu se prezintă să facă curățenie în bloc, mai sunt obligat să ii plătesc salariul???
In caz că sunt inundat de pe coloana conducte și am făcut cerere asociației de proprietari și nu ii interesează și nu răspund cererilor ce să fac?