avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Activitate Constantinmariansimion

Activitate Constantinmariansimion

Răspuns la discuția Dosar penal ..abandon de familie
Pai da...dau cat trebuie ..dar nu cat vrea ea..nu știu cum să calculez ...salariile sau mărit...am înțeles că dau o pătrime din salariu..dar din ce salariu? Brut ? Net? Au fost luni de zile când nu am.muncit...etc..daca îmi poate da și mie un sfat..o soluție..cum aflu din data de 1 februarie până în momentul de față cat am de dat..minus aia 3000....specific că l-am întrebat pe patron și spune că salariu declarat este de 1800.
Răspuns la discuția Dosar penal ..abandon de familie
In 2018..am văzut că mi-a făcut dosar penal și i-am pus 3000 de lei..calculase mai cu ea că mai am 3400...in luna septembrie 2018...astăzi îmi zice că mai am 8300...și pe 30.01.2019 incepe procesul..ce sa fac? Nu prea am 8300 cat vrea ea ?
Răspuns la discuția Dosar penal ..abandon de familie
Am platit din 2011 până în ianuarie 2017...dar nu mă lăsa să îl văd..îl învață să îmi vb urat...mereu am pus mai mult decât mi-a dat legea să pun(bani) ...dar am hotărât să numai pun că nu m-am bucurat de el deloc decand sa născut ...am fost căsătorită cu ea și stăteam în casă la ea...sa născut copilul și la 1 an a fugit cu un bărbat și sa întors acasă după 3 luni...mă găsit tot în casă la ea(locuiam cu părinți ei) și a venit și mă dat afara din casa..am băgat eu acțiunea de divorț și la custodia copilului a zis stai liniștit nu îți pune avocat că îl vezi când vrei..și îl iei când vrei...imediat ce sa dat sentința ..nu l-am mai văzut decât pe furiș...și de atunci plătesc....am avut prima oara 140 pensia ..dar eu puneam 200..250...300.....dar la tot ce am zis nu am martori sau dovezi...doar extrasele bancare și chitanțele la bani care i-am dat....dar ia. Dat și bani fara acte...
Daca mi-a făcut dosar penal că nu am platit pensie alimentara de 1 an ..ce pot pati maxim?