avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate TMA66

Activitate TMA66

Buna seara. Se da urmatoarea speta. In urma cu peste 15 s-au vandut 2 terenuri alaturate, dezmembrandu-se fiecare in cate 3 parti. La ce-a de-a treia parte din fiecare teren sunt 4 proprietari cu cota parte indiviza egala. Aceste 2 parti cu 4 proprietari sunt fasii alaturate inguste de 2 m de-a lungul terenurilor. In contractul de vanzare cumparare nu s-a specificat ca acestea vor constitui drum de servitute, In extras de carte funciara nu apar mentiuni legate de acest fapt sau de drept de trecere, etc. Cu toate acestea in tot acest timp l-am folosit ca si drum de servitute. Cum putem afla daca este inscris ca si drum de servitute sau ce statul au aceste 2 parcele si cum se procedeaza daca dorim sa il trecem legal ca si drum de servitute?
Răspuns la discuția Termen depunere intampinare
Multumesc frumos.
Răspuns la discuția Termen depunere intampinare
Va multumesc.
Buna ziua. Poate cineva sa ma luminize? Pentru depunerea intampinarii sunt puse 25 de zile calendaristice sau lucratoare la dispozitia paratului, pt ca din lege nu se intelege mare lucru.
Răspuns la discuția divort
Nu inca.
Răspuns la discuția divort
Asta era intrebarea mea de fapt: in cata vreme apare acea cerere care i se comunica paratului? Cat de mult ar putea dura?
Răspuns la discuția divort
Multumesc frumos pentru raspuns. Deci, pentru un dosar depus la Tribunalul Cluj, la inceputul lunii decembrie, luna in care a fost si vacanta de sarbatori, unde presupun ca este o mare aglomeratie, e nevoie sa astept mult si bine, ma gandesc! E prea devreme pt a verifica posta cu atata meticulozitate! :(
Discuție divort
Care este durata medie in care se primeste citatia pentru un divort la tribunal?