avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen depunere intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen depunere intampinare

Buna ziua. Poate cineva sa ma luminize? Pentru depunerea intampinarii sunt puse 25 de zile calendaristice sau lucratoare la dispozitia paratului, pt ca din lege nu se intelege mare lucru.
Cel mai recent răspuns: TMA66 , utilizator 11:13, 7 Februarie 2019
zile calendaristice . Vezi art. 181 Cod procedura civila.
Va multumesc.
Calendaristice, cu mențiunea că prima și ultima zi nu intră în calcul.
Totodată, în ipoteza în care ultima zi cade într-o zi nelucrătoare, termenul se prelungește automat până în următoarea zi lucrătoare.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere intampinare adryy adryy Buna ziua. Am primit o comunicare pentru recurs cu data postei 21 oct. 2015. Am termen 30 de zile de la primire sa depun intampinare. Ultima zi de depunere a ... (vezi toată discuția)
Calcul termen Corina Dina Corina Dina Am termen de 15 zile pentru depunerea intampinarii . Cererea de chemare in judecata a fost comunicata in 21.09.2015 .( data de pe plic) . Ultima zi este ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza termenul de 10 zile de depunere la instanta a unui raspuns? cristiannegru cristiannegru - la data de 03.06.2014 am primit de la instanta o Comunicare a unei Intampinari in care mi se spune ca trebuie sa formulez un Raspuns in Termen de 10 ... (vezi toată discuția)