avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Activitate ioanico

Activitate ioanico

Buna ziua,

Am agreat cu angajatorul sa incetez contractul de munca prin acordul partilor in jurul datei de 20 a lunii urmatoare.
Eu urmeaza sa fiu supus unei interventii chirurgicale la inceputul lunii, pentru care mi se va elibera certificat de concediu medical.

In aceasta situatie in care voi intra in concediu medical anterior datei agreate pentru incetarea contractului de munca inteleg ca acesta se suspenda de drept ca urmare a intrarii in incapacitate de munca. In mod implicit se suspenda si incetarea acestuia pe durata incapacitatii de munca respectiv pana la terminarea concediului medical.

[ link extern ] .

In cazul suspendarii contractului individual de munca, se suspenda toate termenele care au legatura cu incheierea, modificarea, executarea sau incetarea contractului individual de munca, cu exceptia situatiilor in care contractul individual de munca inceteaza de drept.

Ce pot face in cazul in care angajatorul refuza sa imi ia in considerare certificatul medical si decide sa inceteze contractul individual de munca la data la care a fost stabilit initial (chiar daca a intervenit suspendarea de drept a contractului de munca ca urmare a intrarii in incapacitate de munca)?
Nu am o fisa a postului definita, evenimentul de team building s-a desfasurat in zilele de vineri, sambata si prima parte a zilei de duminica.
Nu este acoperit acest aspect in ROI
Prestare ore suplimentare pentru organizarea team building

Patronul companiei la care lucrez mi-a solicitat organizarea team building-ului anual. Acest lucru a implicat organizarea activitatilor in intervalul 7 dimineata pana la 2 AM.
Concret in cele doua nopti petrecute in team building am dormit aproximativ 4 ore / noapte astfel incat la revenire am avut nevoie de aproximativ o saptamana ca sa ma refac.
Nu am primit nici o multumire pentru efortul depus si nici nu a mentionat nimic de vreo recuperare a respectivului timp.
In aceste conditii exista vreo posibilitate pentru a obtine compensatea acestui timp utilizat in beneficial companiei in conditiile legii?
Discuție Titlu calatorie
Buna ziua,
Mi-a fost furat actede identitate si am ramas blocat in afara tarii (Australia). Doresc sa ma intorc in Tara cu titlu de calatorie. Zborul rezervat are escala in Shenzen, China si Brussels. Exista posibilitatea sa am problem la imbarcare tinand cont de faptul ca tranzitez prin China?