avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate CatalinT1979

Activitate CatalinT1979

Intrebarea mea este daca proprietarii de la ultimul etaj pot reabilita terasa, exista infiltrari de apa si ceilalti proprietari nu sunt de acord cu reabilitarea. Se poate face reabilitarea in regim propriu, adica fara acordul asociatiei? Multumesc!
Răspuns la discuția Cheltuieli pentru lucrul de acasa
Multumesc pentru raspuns. Este vorba despre telemunca. Dar prin semnarea unui act aditional, angajatul renunta la un drept legal. Corect?
Buna ziua,

As dori sa stiu daca proprietarii de la ultimul etaj al unui bloc pot reabilita terasa blocului (acoperisul) din banii proprii si daca sunt necesare anumite aprobari de la asociatie/primarie.
Multumesc,
Răspuns la discuția Cerere CO depusa de altcineva
Inteleg din raspunsurile primite ca nu s-a procedat legal.
Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca mai exista vreo obligativitate, prin lege, de a deconta cheltuielile angajatilor cu utilitatile, in cazul lucrului de acasa. Daca da, este legal ca prin act aditional pentru lucrul de acasa, sa se specifice ca angajatul suporta cheltuielile, practic sa renunte la un drept prin lege?
Multumesc!
Va multumesc pentru raspunsuri, insa as vrea sa stiu daca este legal ceea ce a facut persoana respectiva. Eu voi ramane cu o zi de CO efectuata, desi am fost la birou in ziua respectiva.
Cererea a introdus-o in sistemul electronic. Pe pontaj apar cu 8 ore de CO. Probabil și pe fluturas voi avea o zi de CO.
Buna ziua,

Am lipsit intr-o zi lucratoare cateva ore de la birou. Am mers de dimineata la birou, apoi am plecat acasa sa imi duc copilul la spital, la camera de garda. Dupa cateva ore, m-am intors la birou. Ulterior, am observat ca seful direct a depus cerere de concediu de odihna pentru ziua respectiva, in numele meu, dar fara a ma anunta. Este legal ca un alt angajat sa depuna cerere de CO fara acordul meu si fara sa ma anunte? Mentionez ca eu am pontat de fiecare data cand am ajuns/plecat la/de la birou. Multumesc!
Sectorul de activitate este IT, cod CAEN 6202 (Activitati de consultanta in tehnologia informatiei).
Din link-ul trimis, trag concluzia ca nu mai exista CCM la nivel de ramura valabil.