avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Activitate Elena ciocan

Activitate Elena ciocan

Sunt propietar si am un grajd de 12m în care am si bucataria sub acelasi acoperis ,stalpul de curent electric este la 7m de cladire si toate firele trec peste acoperis plus ca cosul de fum este foarte aproape de fire ,întrebarea este pot cere drspagubiri sa îmi mut cladirea mai departe de stîlpul cu curent?
Am cumparat o casa cu teren mai mult lung decat lat . Fostul propietar cand sa intabulat a ajuns la un acord cu unul dintre vecini sa mute gardul cu 1 m în curtea mea dar gardul nu la mutat si eu am cumparat propietatea cum era înainte acum dupa 2 ani vecinul ma preseaza sa mut eu gardul ca asa a avut întelegerea cu fostul propietar , într-adevar am mai mult cu 20 de m decat intabularea dar nu cu 50 cum vrea vecinul.ce pot face în cazul asta sa mut gardul ? Vecinul ma ameninta cu judecata ca el acum 100 de ani avea teren în fata casei mele si cu actele care le are îmi ia pamantul . Mentionez ca daca as muta gardul cum vrea vecinul nu mai am acces în gradina îmi ramane 2m din peretele casei si gard.
Discuție Intabulare
Am cumparat o casa cu teren 16.67 ari intabulat in 2018 , in realitate sunt 17.36 ari acest teren de 17.36 de ari este înregistrat la primarie si se gaseste si la arhiva , vecinul din gard vrea diferenta cu pretextul ca este al lui , cum pot sa revendic terenul în act ,mentionez ca 17.36 de ari se afla în curte si este împrejmuit cu gard de peste 50 de ani. Ce as putea face sa lipesc diferenta de teren la intabulare?