avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Activitate Șerban Nicu

Activitate Șerban Nicu

Bună ziua! Imi pot asigura unul dintre părinți la CNAS, bolnav de diabet? Multumesc!
Buna ziua!
Am terminat învățământul liceal in anul 2015! Acum m am hotărât sa dau la Scoala de Agenți de Politie, dar cand m am uitat pe foaia matricolă, am nota scăzută la purtare si nu mi pot explica cum. Am sunat la conducerea școlii pentru explicații, dar aici am primit următorul raspuns: “Nu avem nici un proces verbal in baza cărora nota ta la purtare a fost scăzută, dar din cauza absențelor.” Acest lucru nu mi se pare deloc corect, totodata fiind un lucru fals. Vrea sa stiu daca pot acționa in instanța instituția școlară si care sunt pașii! Multumesc!
Imi poate spune cineva care este termenul de păstrare in arhiva a unor documente școlare,procese verbale?
Incerc sa dau la scoala de Subofițeri dar m am lovit de problema notei la purtare, aceasta fiind 8. La momentul respectiv nu mi s a prezentat niciun proces verbal in baza căruia nota mea a fost scăzută! Credeți ca exista vreo șansa sa fac contestație pentru modificarea notei astfel încât sa obțin 9? Daca da, va rog mult sa mi comunicați cum! Precizez ca nota a fost diminuată din cauza absențelor si nu din alte motive! Va rog mult sa ma ajutați, deoarece timpul se scurge in defavoarea mea! Va multumesc mult!
Incerc sa dau la scoala de Subofițeri dar m am lovit de problema notei la purtare, aceasta fiind 8. La momentul respectiv nu mi s a prezentat niciun proces verbal in baza căruia nota mea a fost scăzută! Credeți ca exista vreo șansa sa fac contestație pentru modificarea notei astfel încât sa obțin 9? Daca da, va rog mult sa mi comunicați cum! Precizez ca nota a fost diminuată din cauza absențelor si nu din alte motive! Ce multumesc!