avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Contestarea scăderii unei note!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Contestarea scăderii unei note!

Buna ziua!
Am terminat învățământul liceal in anul 2015! Acum m am hotărât sa dau la Scoala de Agenți de Politie, dar cand m am uitat pe foaia matricolă, am nota scăzută la purtare si nu mi pot explica cum. Am sunat la conducerea școlii pentru explicații, dar aici am primit următorul raspuns: “Nu avem nici un proces verbal in baza cărora nota ta la purtare a fost scăzută, dar din cauza absențelor.” Acest lucru nu mi se pare deloc corect, totodata fiind un lucru fals. Vrea sa stiu daca pot acționa in instanța instituția școlară si care sunt pașii! Multumesc!

Alte discuții în legătură

Nota doi la purtare darina2006 darina2006 Fiului meu i-a fost scazuta nota la purtare la doi, nu am mai auzit de o masura atata de dreastica luata vreodata, poate va intrebati ce a facut, nu a dat foc ... (vezi toată discuția)
Recuperare foaie matricola atir atir As dori sa stiu cum pot sa recuperez o foaie matricola de la o scoala postliceala desfiintata, mai exact unde trebuie sa ma interesez de arhiva Multumesc (vezi toată discuția)
Refuz eliberare diploma fica mea a absolvit liceul fara bac iar ... Antik Antik Refuz eliberare diploma Fica mea a absolvit liceul fara bac iar secretara scolii spune ca nu se eliberează diploma ci doar foaie matricol.. Liceul este ... (vezi toată discuția)