avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate Anca Catinean

Activitate Anca Catinean

Bună ziua! Urmează sa nasc al doilea copil când primul are deja împlinit 3,mai exact 3 ani și 4 luni.Am citit ca dacă mama muncește de la terminarea primului CCC pana cand naște al doilea copil va beneficia de aceiași indemnizatie în cazul în care calculul pentru noua suma a indemnizației este mai mica decât prima,este valabil acest lucru și în cazul meu,sau doar în cazul în care nășteau al doilea copil pana cand împlinea primul 3 ani? Mulțumesc pentru răspunsuri!!
Discuție Indemnizatie
As dori sa stiu daca suma comunicata in decizia de aprobare a indemnizatiei de crestere a copilului este aceiasi pe care o sa o si primesc.(pe decizie imi apare o anumita suma ,iar in contul bancar mi-a fost virata alta suma)
Răspuns la discuția Pot obtine indemnizatie?
Inseamna ca dupa ce implinesc o luna muncita pot sa intru in concediu prenatal?
Buna ziua! As dori sa stiu cum pot obtine indemnizatia de crestere a copilului in urmatorul caz: in ultimele 24 de luni anterioare nasterii copilului am muncite 12 luni in uk si de cateva zile m-am angajat in tara,mentionez ca sunt insarcinata in luna a 7-a.imi este suficient o luna muncita in tara ca sa beneficiez de indemnizatie?