avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1463 soluții astăzi
Forum Activitate Georgiana077

Activitate Georgiana077

Buna ziua si multumesc pentru raspuns! Asta inseamna ca ar trebui sa ne gasim un avocat pentru toate aceste proceduri ?
Buna ziua ! Da are pensie,mancare ii duce fiul ei din ceea ce gateste nora ei acasa
Buna ziua tuturor ! De ceva timp familia mea se confrunta cu o mare problema ! Bunica mea are dementa si necesita ingrijire ..Fiica ei desi are mutatie la ea in casa ,refuza sa aiba grija de ea,si tatal meu este nevoit sa mearga la bunica mea de 3 ori pe zi pentru a ii administra tratamentul,mancare etc ! Ce putem face pe cale legala sa o determine pe matusa mea sa aiba grija si ea de bunica mea ?
Discuție Declaratie
Daca nu declar o violenta in decurs de 24-48 de ore de la comitere,se mai poate ceva in privinta asta ?
Răspuns la discuția Incadrare

Ana-Maria Dutescu a scris:

5-12 ani
Pe recunoastere se scad limitele de pedeapsa cu 1/3
Nu pedeapsa in sine
Adica poate sa fie de la 3 ani si 4 luni pana la 8 ani

Precizez ca nu sunt droguri de mare risc
Discuție Incadrare
Buna seara! La legea 143/2000 art.2 al.1 in noul cod penal ce incadrarea are pedeapsa ? Sotul meu este la prima fapta,fara antecedente.Daca merge pe recunoaștere cat ii scade din pedeapsa ?
Multumesc !
Discuție Incadrare
Buna seara ! La legea 143/2000 art.2 al 1 dupa noul cod penal,ce incadrare are pedeapsa ? Sotul meu este acuzat,este la prima fapta si nu a mai avut antecedente,daca merge pe recunoastere cat ii scade din pedeapsa? Multumesc !