avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Declaratie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Declaratie

Daca nu declar o violenta in decurs de 24-48 de ore de la comitere,se mai poate ceva in privinta asta ?
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2020
Georgiana077, utilizator
Cel mai recent răspuns: Constantin Brancoveanu , utilizator 16:22, 3 Februarie 2020
Depinde de mai multe lucruri.
Depinde de gradul de VIOLENȚĂ si de ceea ce vreti sa obțineți.
Si de aici pot apărarea alte ramificații...
In tarile civilizate se merge la avocat pentru clarificarea tuturor aspectelor de fapt si de drept pentru a se analiza cazul in concret.
Teoriile care pot fi elaborate pe o astfel de temă pot dura si 3-4 ore.
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
da. termenul legal este de 3 luni de la savarsirea faptei (daca vorbiti de loviri sau alte violente)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovituri - impacarea partilor, legalitate daune morale mariapopa1975 mariapopa1975 O persoana mi-a lovit copilul cu un obiect dur in cap ,am certificat medico- legal,am depus reclamatie ;va rog sa imi spuneti daca este legal sa negociez cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt chemat la audieri și speță într-o alta țară ... Stefan Aurel Stefan Aurel Bună ziua, Sunt chemat la audieri și speță într-o alta țară UE în calitate de suspect de vatamare corporala asupra fostei iubite.. Avocatul m-ia ... (vezi toată discuția)