Contractul de închiriere a fost încheiat cu Primăria orașului în care se desfasoara activitatea iar facturile de utilități sunt aferente lunilor în care eu am avut contractului de închiriere respectiv februarie 2019-iunie 2019 și nu sunt facturi venite de la furnizorii de utilități, este o factură emisa de primărie reprezentând refacturarea servicilor pentru perioada respectivă întocmită în mai 2020 După rezilierea de comun acord a contractului de închiriere care a avut loc în luna iunie 2019
Buna ziua
In urma rezilierii unui contract de chirie spatiu, locatorul a emis in luna mai 2020 o factura de utilitati retroactiva. Intrebarea este daca pot contesta conform legii aceasta factura avand in vedere ca rezilierea contractului a avut loc in iunie 2019.
Buna ziua, in urma rezilierii unui contract de chirie spatiu dupa 10 luni am primit o factura retroactiva de utilitati calculata la pausal, este legal sa se emita facturi in mai 2020 desi contractul a fost reziliat in iunie 2019? Multumesc
Buna seara, sunt insarcinata in 4 luni, incepand cu data de 1 mai 2019, am demisionat, am lucrat la acelasi angajator perioadara martie 2016-mai2019. Acum nu ma voi mai angaja, cum se procedeaza cu pre si post natalul se mai iau? Sau intru in CCC direct dupa ce nasc? Am inteles ca voi beneficia de indemnizatie daca am 12 luni in ultimele 24.
Ma afecteaza cu ceva daca sunt administratorul unei societati din ianuarie 2019 in ceea ce priveste indemnizatia? Multumesc frumos