avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

Buna seara, sunt insarcinata in 4 luni, incepand cu data de 1 mai 2019, am demisionat, am lucrat la acelasi angajator perioadara martie 2016-mai2019. Acum nu ma voi mai angaja, cum se procedeaza cu pre si post natalul se mai iau? Sau intru in CCC direct dupa ce nasc? Am inteles ca voi beneficia de indemnizatie daca am 12 luni in ultimele 24.
Ma afecteaza cu ceva daca sunt administratorul unei societati din ianuarie 2019 in ceea ce priveste indemnizatia? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 11 Iunie 2019
Pentru concediul de maternitat - pre /postnatal - , ar trebui sa intrebati la Casa de Asigurari de Sanatate.

Stagiul de cotizare este de 6 luni realizate in ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acorda concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si lauzie? Madaaa Madaaa Buna seara, Sunt insarcinata in 4 luni si angajata din data de 19 septembrie 2019. Data probabila a nasterii este 6 aprilie 2020. Prind 7 luni lucrate ... (vezi toată discuția)
Incadrare concediu prenatal Foriana Foriana Buna ziu,vreau sa stiu cum e cu concediul ptr risc maternal.Eu lucrez din 25 mai 2017,in urma unui consult sunt insarcinata prima luna,lucrez tot timpul stand ... (vezi toată discuția)
Poate beneficia de indemnizatie de maternitate daca demisioneaza de la firma unde este angajata? cimpineanuromeo cimpineanuromeo Buna Ziua! sora mea este insarcinata in ultima luna si doreste sa demisioneze de la firma unde este angajata.Intrebarea mea este daca ea a realizata 12 stagii ... (vezi toată discuția)