avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Activitate Nicoleta'90

Activitate Nicoleta'90

Politistul a facut greseala ca a menționat in procesul vb ca amândoi ne aflam pe banda 1 dar din daunele mașinilor reiese clar ca el a intrat pe banda 1 (banda mea)de pe banda 2 si masina lui a fost lovita pe dreapta de la stîlpul "B"din centru până la semi-aripa spate.In linkul atașat eu sunt Popescu si nu am fost citat in procesul intentat de către numitul Stancu.

Nicoleta'90 a scris:

[ link extern ]

Din păcate,politistul a scris in procesul vb. ca amândoi eram pe banda 1.Lucru total fals,masina lui fiind pe banda 2 si a fost lovită pe partea dreapta de la stâlpul "B" pana la aripa spate si a mea pe stânga,colțul aripii față.Din această cauză nu mi-am reparat masina..prefer sa plătesc 400 lei sa o repar decât sa o fac pe asigurarea celuilalt sofer si sa ajung la 1500-2000 lei si apoi sa înapoiez banii asiguratorului..Vă multumesc pentru raspunsul anterior.
Îmi puteți spune ce se spune aici,eu fiind Popescu in urmatorul text.
"Introduce în cauză în calitate de intervenient forţat cel de al doilea conducător auto implicat în evenimentul rutier Popescu Florin Marian si societăţile asigurătoare CITY INSURANCE şi EUROINS, urmând a se cita cu copia plângerii, înscrisurilor şi întâmpinării depuse la dosar. Amână judecarea cauzei la 24.09.2019. Cu cale de atac odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică de la 18 Iunie 2019
Document: Încheiere de şedinţă 18.06.2019"
Răspuns la discuția Decizie judecătorească
Nu am primit citatie.Am vândut apt-ul(Costesti) si nu am schimbat buletinul deoarece stau cu chirie in Pitesti,momentan.O sa vb cu cumpărătorul poate a venit citația acolo.

Ionita Cristina Avocat a scris:

Nu ati trimit citatie in acel dosar? Asa era normal. Solutia va apărea pe portal. Ar trebui sa faceti apărari in dosar.

Buna ziua,pe 30.12.2018 am avut un accident rutier in care a mai fost implicată încă o masina.In urma cercetărilor poliția l-a scos vinovat pe celălalt sofer (am mers la biroul de accidente usoare in Pitesti).Acesta a depus contestație la tribunal pe data de 15.01.2019 împotriva deciziei politiei(am verificat portal.just.ro si acolo nu se menționează alte detalii decât contestația). Cum aflu verdictul si in cazul in care el castiga,eu ce mai pot face?