avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie judecătorească
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie judecătorească

Buna ziua,pe 30.12.2018 am avut un accident rutier in care a mai fost implicată încă o masina.In urma cercetărilor poliția l-a scos vinovat pe celălalt sofer (am mers la biroul de accidente usoare in Pitesti).Acesta a depus contestație la tribunal pe data de 15.01.2019 împotriva deciziei politiei(am verificat portal.just.ro si acolo nu se menționează alte detalii decât contestația). Cum aflu verdictul si in cazul in care el castiga,eu ce mai pot face?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta'90 , utilizator 18:43, 12 Februarie 2019
Nu ati trimit citatie in acel dosar? Asa era normal. Solutia va apărea pe portal. Ar trebui sa faceti apărari in dosar.
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2019
Ionita Cristina Avocat, Avocat
Nu am primit citatie.Am vândut apt-ul(Costesti) si nu am schimbat buletinul deoarece stau cu chirie in Pitesti,momentan.O sa vb cu cumpărătorul poate a venit citația acolo.

Ionita Cristina Avocat a scris:

Nu ati trimit citatie in acel dosar? Asa era normal. Solutia va apărea pe portal. Ar trebui sa faceti apărari in dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident ... fara stabilirea vinovatului! puturos puturos Buna ziua! Am avut un accident in data de 8 Martie destul de stupid. Stationam in afara carosabilului, asteptand sa patrund pe o strada principala. Din partea ... (vezi toată discuția)
Accident - nu am primit acordul de a folosi asigurarea vinovatului. UAlexandru UAlexandru Buna dimineata, acum cateva zile am fost implicat intr-un accident rutier, lovind din spate un autoturism care a iesit din parcare direct pe banda 2 in fata ... (vezi toată discuția)
Vinovatul accidentului auto refuza sa-mi prezinte o copie rca jjwar jjwar Buna Ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier cu daune materiale fara victime impreuna cu alti 2 soferi. Politia a constatat accidentul si a gasit ... (vezi toată discuția)