avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate blue-eyes

Activitate blue-eyes

Buna!de curand s-a incheiat procesul pentru iesirea din indiviziune(eu avand calitatea de parata) si s-a dat o hotarare def prin care reclamanta este obligata la plata unei sulte.Intrebari:
1.in cat timp trebuie sa-i cer sa-si plateasca obligatia?
2.daca ma duce cu vorba sau nu are bani sau,pur si simplu,rea vointa pentru a plati....ce posibilitati am ca s-o oblig totusi...?

Multumesc frumos !
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Buna!cand este urmatoarea sesiune de examene pentru primirea in avocatura?
Multumesc!
Omorul savarsit asupra sotului sau unei rude apropiate(art.175 lit.c C.pen) nu se poate retine in cazul in care victima este sotia fratelui tatalui faptuitorului.

Va rog frumos sa-mi explicati acest articol.Omorul nu este "omor","crima"...totusi???
Faptuitorul care se incadreaza in aceasta relatie de rudenie nu este retinut?condamnat?Omoara pe cineva si scapa?De ce?#-o
Răspuns la discuția Nelamurire...
multumesc frumos!
Răspuns la discuția Nelamurire...
multumesc frumos!
Discuție Nelamurire...
Buna ziua!sunt divortata dar apartamentul in care locuies nu l-am partajat cu fostul sot.Acum ne-am inteles sa-l vindem mamei mele deoarece fiecare pleaca din tara si nu vrem sa avem nimic, fiecare pe numele lui. Intrebari:1.putem sa facem acest lucru chiar daca nu am facut partajul?
2.notarul poate sa obiecteze cu privire la pretul apartamentului deoarece aceasta tranzactie este doar pe hartie,scopul fiind schimbarea proprietarului.

Multumesc frumos pentru timpul acordat si pentru sfat!
Buna ziua!am o nelamurire cu privire la aceasta declaratie notariala a parintelui pentru iesirea cu un minor in afara tarii.....sunt divortata si am hotararea de incredintare a minorului definitiva si irevocabila.
1.am nevoie ,totusi,de aceasta declaratie notariala din partea tatalui ?(sunt multe pareri dar cred ca fiecare caz are particularitatile lui)
2.chiar daca in hotarare nu este mentionat absolut nimic cu privire la dreptul de vizita(tatal nu a cerut),totusi ,are dreptul la vizita sau depinde de mine daca vreau sa-l vada sau nu?

Multumesc pentru timpul acordat!
Răspuns la discuția testare psihologica
multumesc!