avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nelamurire...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nelamurire...

Buna ziua!sunt divortata dar apartamentul in care locuies nu l-am partajat cu fostul sot.Acum ne-am inteles sa-l vindem mamei mele deoarece fiecare pleaca din tara si nu vrem sa avem nimic, fiecare pe numele lui. Intrebari:1.putem sa facem acest lucru chiar daca nu am facut partajul?
2.notarul poate sa obiecteze cu privire la pretul apartamentului deoarece aceasta tranzactie este doar pe hartie,scopul fiind schimbarea proprietarului.

Multumesc frumos pentru timpul acordat si pentru sfat!
Cel mai recent răspuns: blue-eyes , utilizator 16:48, 13 Septembrie 2009
Daca fostul sot este de acord cu aceasta vanzare si semneaza alaturi de dvs atunci nu este absolut nici un fel de problema din punct de vedere legal!=D>
~ Conținut șters la cerere ~
Solutie de compromis ,care va absolva de alte probleme
Nu trebuie sa faceti un partaj al bunului inainte de vanzare.
Vindeti bunul impreuna si (teoretic) impartiti banii rezultati din vanzare.
multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Partajul între soți este în mod obligatoriu legat de divorț sau se poate face și în timpul căsătoriei? zadig zadig Am citit pe acest forum şi în Codul Civil despre partaj şi am nişte nelămuriri. Partajul este în mod obligatoriu legat de divorţ? Nu se pot împărţi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua..in urma divortului locuiesc inca impreuna cu fostul ... vladutileana@yahoo.com vladutileana@yahoo.com Buna ziua..In urma divortului locuiesc inca impreuna cu fostul sot deoarece nu a dorit sa isi schimbe domiciliul,apartamentul fiind in vanzare,acesta fiind ... (vezi toată discuția)
Partaj madi1206 madi1206 Buna ziua! Din nou :rolleyes: Sa presupunem ca parintii divorteaza. Au un singur copil. Apartamentul este pe numele ambilor parinti. La partaj tatal trece ... (vezi toată discuția)