avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate Mr Scarlat George

Activitate Mr Scarlat George

Multumesc frumos pentru raspuns!
Buna ziua, stimati membrii ai acestei frumoase comunitati!
Va multumesc ca va luati putin din timpul vostru important pentru a ne raspunde si noua, celor mai putini nestiutori.

Situatia sta in felul urmator: Doresc sa achizitionez un teren din sectorul 1, Bucuresti, dar acest teren pare parasit, nu are nicio constructie pe el, este parasit din ce se vede, sau cel care-l detine nu-si da interesul deloc.

Unde ma pot duce sau la cine pot apela pentru a afla cine este proprietarul terenului sau daca are proprietar?
Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua! Dacă in urma unei licitații a unui bun mobil, voi obține certificatul de adjudecare, care sunt pașii de urmat?
Se poate vinde bunul mobil ulterior?
Răspuns la discuția Amenda in contestatie !
Va multumesc pentru raspunsul dumnevoastra !
Buna seara ! Am si eu o intrebare aparent banala, am primit mai multe pareri/opinii, dar niciuna avizata si as avea nevoie !
Am primit o amenda de la ITM cu cateva luni in urma, care nu isi avea rostul nicidecum, a fost un abuz, o neintelegere,au inteles si inspectorii mai tarziu. Acea amenda este in contestatie in instanta,totusi apare la primarie,si nu-mi pot plati impozitele la casa,masini,terenuri.
Nu exista nicio solutie pentru asa ceva ? Sunt obligat sa nu platesc niciun impozit fiindca altfel se duc banii acolo la amenda care este in contestatie ? Multumesc anticipat !
Răspuns la discuția Angajati fara contract de munca !
Nu,nu au completat nimic dat de catre inspectori. Da,este posibil,ma astept la orice dar voi face recurs. Multumesc pentru raspunsuri !
Răspuns la discuția Angajati fara contract de munca !
Nu stiu daca au verificat daca acele persoane au contract de munca individual,domnii nu au fost prea amabili,desi nu ar avea niciun motiv sa se comporte asa,doar au pus intrebari persoanelor si isi notau,atat va pot spune. Credeti ca este posibil sa fiu amendat doar daca acele persoane au fost acolo atunci pentru o ora,doua ? Asa se procedeaza in toata Romania rurala,cine face contract de munca cuiva care dezapezeste curte,de exemplu,mi e pare inadmisibil.
Răspuns la discuția Angajati fara contract de munca !
De proces verbal nu stiu daca l-au incheiat,domnii nu ma bagau in seama,m-au chemat la ITM peste doua zile. Ce credeti ca ar fi de facut ? Multumesc pentru raspunsuri !
Răspuns la discuția Angajati fara contract de munca !
O persoana era semi-beata,dar dansii au insistat sa-i puna intrebari,celelalte nu consuma alcool asa ca erau in regula,le-au spus ca ajuta pe la treaba acolo cand e treaba,odata la saptamana,la doua.