avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Activitate RazvanBond

Activitate RazvanBond

Bună ziua, lucrez intr-o companie de 4 ani de zile și in luna Aprilie am făcut un email catre conducere in care am povestit cum a decurs luna aprilie pentru mine la munca in perioada de vârf a pandemiei, cât de greu a fost ca s-a muncit in condiitii de stres cu un numar mai mic de angajat mai bine de jumate și că nu mi s-a părut corect ca sa ni se taie bonusurile sau sa fie impartote in mod egal la toti angajați, acest lucru nu se mai facuse niciodată.
In urma acestui email cei de la conducere au insistat sa plec sau sa ma mute pe alt deparatament unde munca cică ar fii mai puțină. Eu am refuzat si am continuat să muncesc in contiinuare fara ca sa schimb ceva dupa ce doar mi-am spus punctul de vedere care a deranjat.
Acuma ei ma acuza ca am fraudat sistemu eu am dovezi de ce am facut ce am facut, si le am explicat ca a fost doar in avantajul companieie si nimic mai mult “fraudat sistemul de mult spus” dar e vor cu orice preț să mă dea afară după 4 ani in care nu am făcut niciodată nimic greșit și din contră sunt printre cei mai buni si muncitor din acest colectiv.
Intrebarea mea este m-au pus ori sa imi dau demisia ori să ma cerceteze indisciplinar, si am refuzat demiasia, ne având nici un referat nimic nici o abatere pana acuma, mi se paote desface contractul de muncă fortat. Ma pot da afara fortat? Am făcut bine ca nu am aceptat demisia?
Aștept cu nerabdare un raspuns. Mulțumesc.
Bună ziua, am tot citit noua lege si nu reusesc sa gasesc exact art. In care asociatia este de datoria iei sa repare acoperisul blocului in care locuiesc. Am luat modelul trecut de dumneavostra aicii pe site. Dar cand trebuie sa trec exact legea art. si aliniat nu gasesc nimic, in legea veche era mult mai bine descris totul acum e doar interpretata ideea ca tine de asociatia de locatari de care apartin sa remedieze problema cu acoperisul. Va rog frumos sa ma ajutati sa duc pana la capat cererea care o pregatesc pentru presedintele asociatiei.