Se consideră furt dacă,lipsește un obiect din camionul pe care îl conduc??? Ma gândesc ca,obiectul acela se afla în posesia mea în momentul respectiv..adica nu l-am sustras din posesia altcuiva fără consimțământul acestuia...multumesc.
Bună ziua.. sunt sofer pe camion.am fost sunat astăzi de cineva de la poliție, si m-i s-a comunicat să m-a prezint pe data de 29.04 (adică peste 3 săptămâni) la poliție pentru un dosar penal referitor un furt de prin 2019...la ce sa ma aștept???au trecut aproape 5 ani de când nu mai lucrez în locul respectiv,si mai ales ca nu știu despre ce ar putea fi vorba..multumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri.
Buna ziua.am lucrat ca sofer pe camion pe comunitate la o firma din Focsani.m-i se refuza plata salariului pe ultimele 20 de zile,si ulterior am aflat ca de fapt sunt platit la kilometru,metoda de plata care nu a fost specificata la inceput si nici in c.i.m..Nu e trecut in c.i.m. decat minim pe economie fara diurna,bonusuri sau orice altceva..as putea sa fac plangere la ITM ????? Exista vreo rezolvare??? Multumesc.