avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sofer camion...citatie furt după 5 ani.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sofer camion...citatie furt după 5 ani.

Bună ziua.. sunt sofer pe camion.am fost sunat astăzi de cineva de la poliție, si m-i s-a comunicat să m-a prezint pe data de 29.04 (adică peste 3 săptămâni) la poliție pentru un dosar penal referitor un furt de prin 2019...la ce sa ma aștept???au trecut aproape 5 ani de când nu mai lucrez în locul respectiv,si mai ales ca nu știu despre ce ar putea fi vorba..multumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Mihai eugen , utilizator 18:41, 4 Aprilie 2024
Buna ziua, in ce calitate sunteti chemat? Daca stiti ca nu ati gresit niciodata nu ar trebui sa va fie teama sa raspundeti organelor de politie. Poate ii puteti ajuta cu informatiile dvs intr-o ancheta in derulare.

Mihai eugen a scris:

Bună ziua.. sunt sofer pe camion.am fost sunat astăzi de cineva de la poliție, si m-i s-a comunicat să m-a prezint pe data de 29.04 (adică peste 3 săptămâni) la poliție pentru un dosar penal referitor un furt de prin 2019...la ce sa ma aștept???au trecut aproape 5 ani de când nu mai lucrez în locul respectiv,si mai ales ca nu știu despre ce ar putea fi vorba..multumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri.

În calitate de suspect.. cred...

~ final discuție ~