avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Activitate MagicPlanet99

Activitate MagicPlanet99

Buna ziua,

In cursul zilei de astăzi, mama mea a primit o invitație de la Direcția de Impozite și Taxe Locale, prin care i-a fost comunicat faptul că în termen de 15 zile, trb sa se prezinte la sediul acestora cu documentul de identitate și contractul de proprietate. Mama este pacient oncologic , urmând chimioterapie in prezent, deține o garsoniera și are o pensie sub 2000 de lei . Nu are nici o sursa de venit exceptând pensia,nici starea de sănătate nu ii permite. Ce se întâmplă? De ce timp de zeci de ani , nu au venit astfel de solicitări , iar astăzi ...? Mama a ieșit la pensie după 43 de ani vechime, nu a greșit niciodată cu nimic. Mulțumesc !
Buna ziua.

Am făcut 3 teste antigen pt. Covid, iar acestea au ieșit pozitive. In urma cu 2 zile am efectuat testul PCR, la un spital de stat , dar inca nu am primit rezultatul. Daca acesta este pozitiv, pot beneficia de concediu medical retroactiv, de la data testării ? In prezent medicul de familie , mi-a comunicat că nu mă poate ajuta, și că stau acasă pe zilele mele de concediu de odihna , legale , prevăzute cf. ctr. de munca. Mulțumesc mult !
Buna ziua, referitor la un malpraxis stomatologic. Exista posibilitatea sa existe camere video in cabinet, daca solicit politiei sa le ceara imagini video?
Multumesc
Multumesc pentru raspuns !
Buna ziua ,

La mine in bloc fiecare si-a construit la subsolul blocului ,boxa dupa propiul plac , dupa ce am intrebat vecinii detinatori de boxe cum au procedat pentru amenajarea respectivei boxe, acestia mi-au raspuns ca pur si simplu si-au ales un loc care sa nu blocheze accesul la subsol si s-au apucat de amenajarea boxei . Dupa ce am discutat cu un meserias , am ales un loc , ia acesta m-a ajutat cu amenejarea boxei . Dupa o scurta perioada , m-am trezit cu presedintele asociatiei la usa , atragandu-mi atentia ca trebuia sa fac o cerere catre acesta , sa imi dea acceptul pentru amenajarea boxei . Am decis sa ma conformez , In luna Noiembrie 2018 am depus respectiva cerere, Pana astazi 06.03.2019 , nu am primit nici un raspuns la cererea mea . In urma cu doi am fost incarcat abuziv la intretinere , dupa nenumarate sesizari , nu am primit raspuns , iar dupa un an de asteptare , am depus plangere penala la politie , Dupa ce politia l-a chemat la audieri , s-a speriat si a rezolvat reglarea la intretinere,la urmatoarea plata a acesteia . Referitor la amenajarea boxei , nici unul dintre vecini nu detine o astfel de aprobare , din partea lui , ori a asociatiei . Ce este de facut cu acest individ , care se considera un mic " Dumnezeu " si procedeaza cum doreste cu locatarii din bloc , in speta expusa , cu mine ...

Va multumesc foarte mult !

Cu respect ,
Adrian B