avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Activitate gabriela dan

Activitate gabriela dan

In Cluj Napoca se organizeaza un curs cu 2500 lei.Discountul este 10% si beneficiaza de el cei care platesc cu 2 saptamani inainte.
Răspuns la discuția Blocare- deblocare post FP
posturile temporar vacante se pot scoate la concurs urmand a fi ocupate pe perioada determinata.Legea blocheaza doar posturile vacante, nu si pe cele temporar vacante
Răspuns la discuția achizitii publice
Buna ziua,
nu se poate achizitiona mobilier in anul 2011, conform OUG 109/2010.
Da, perioada maxima este de 6 luni, iar perioada cumulata a suspendarilor nu poate depasi 3 ani in cadrul aceleeasi institutii. Cererea se motiveaza si se aproba de conducatorul institutiei.Din practica, eu am solicitat si documente doveditoare din care sa rezulte interesul personal legitim.
"(2) Raportul de serviciu se poate suspenda la cererea motivata a functionarului public, pentru un interes personal legitim, in alte cazuri decat cele prevazute la alin. (1) si la art. 94 alin. (1), pe o perioada cuprinsa intre o luna si 6 luni, fara ca perioadele cumulate de suspendare sa depaseasca 3 ani in cariera functionarului public in cadrul aceleiasi autoritati sau institutii publice. Conducatorul autoritatii sau institutiei publice nu poate aproba cererea de suspendare a raportului de serviciu al functionarului public daca interesul personal legitim este justificat prin desfasurarea de activitati remunerate pe perioada suspendarii raporturilor de serviciu."

Articolul 95 alineatul (2), modificat de art.I pct.20 din OUG 105/2009

Avansarea in treapta 1 sau 2 de salarizare se face in baza art.33 din OG nr.6/2007, articol in vigoare cf. Legii nr.330/2009 (art.48 pct.13). Da, se poate face si in mod exceptional (1 an vechime in treapta din care se avanseaza)
Răspuns la discuția Studii medii-studii superioare
Cititi Ordinul nr.10.280 publicat in Monitorul Oficial nr.698/14.10.2008