avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate Ștefan Radu Boscor

Activitate Ștefan Radu Boscor

Răspuns la discuția Accident cu victime
Și dacă rămâne doar cu cele 3 zile de îngrijiri medicale?
Răspuns la discuția Accident cu victime
Da, am chemat politia la fata locului
Buna seara, am accidentat pe trecerea de pietoni o persoana bătrână, care dupa 3 zile a fost externata datorita stării de sănătate bună...Era noapte, ploua, eram cu camionul si ulterior s-a demonstrat de către RAR ca nu avea sistemul de iluminat si sistemul de frânare in parametrii legali. Eu aveam o viteza de 69 km/h conform gps... Ce pedeapsa risc?
Răspuns la discuția Energie electrica
Am curent... Doar ca nu primesc factura... Si când sun la enel ei spun ca nu mai am contract activ cu ei... Si ca trebuie sa semnez un nou contract la alte costuri, dar nu vine nimeni sa semnez un alt contract... De aproximativ un an tot pățesc asta... Nu mi se pare normal...
Răspuns la discuția Energie electrica
Am avut dar mi l-au anulat...nu știu motivul
Bună ziua, am semnat un contract de furnizare a energiei electrice în iunie 2017 cu enel... În ianuarie 2018 au început sa îmi emită facturi ei dar doar pentru aproximativ 6 luni... Din iulie 2018 nu am mai primit nicio factura de la ei,de atunci am sunat la ei de nenumărate ori și le-am explicat situația mea... De fiecare data au spus ca voi fi contactat de un consultant enel pentru clarificarea situației dar nu s-a întâmplat asa... Eu practic nu am mai primit nicio factura de aproximativ 1 an... Ce ar trebui sa fac deoarece vreau sa rezolv aceasta situație cât mai rapid... Mulțumesc
Răspuns la discuția Plata diurnei externe
Adică este legala plata la km?
Răspuns la discuția Plata diurnei externe
Și dacă eu primesc mesaj de la banca atunci când îmi intra banii ca am primit suna "x" reprezentând plata km pe săptămâna "y" mai este legal?
Răspuns la discuția Plata diurnei externe
Doar verbal
Bună ziua, ma numesc Radu și sunt angajat la o firma din România pe postul de conducător auto pe camion de mare tonaj și îmi desfășor activitatea în Comunitatea Europeană. Specific ca salariul este cel minim pe economie plus diurna externa, care nu este trecuta în anexa la CIM și care pana la data de 28 februarie a fost de 57.14 euro/zi iar de la 1 martie s-a micșorat la 50 euro/zi... Este legal sa se micșoreze diurna zilnica?
Mulțumesc!