avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1512 soluții astăzi
Forum Activitate StefaniaRoxana

Activitate StefaniaRoxana

Buna ziua ! Acum 9 luni am început o activitate in domeniul videochat la un studio din orașul meu . In urma cu 2 luni am început sa fim hărțuite (toate modelele) , șantajate , amenințate cu poze cu noi . Acea persoana ne-a spus ca ne lasă in pace , atâta timp cât noi plecam de la studioul respectiv ! Modelele au plecat , am rămas eu și încă o colega . Acel “hărțuitor” a început sa-mi scrie pe Facebook , pe site-URI in timp ce eram online și am ales sa părăsesc acel studio . Însă , problema este ca acum proprietara studioului ma acuza pe mine , cum ca eu as fi cea din spatele tuturor amenințărilor (in condițiile in care au apărut poze și cu mine , am fost și eu amenințată și hărțuită la rândul meu ) . Am fost pusă ca principal suspect la poliție . Ce e de făcut in aceasta situație ? Nu am absolut nici o implicare .. Pe lângă asta , proprietara studioului imi trimite zilnic mesaje cum ca dacă nu ii dau datoria intr-o săptămâna (datorie reala) se va duce la familia mea sa le-o ceara și le va spune in ce domeniu am lucrat . As putea lua vreo măsura in aceasta privința ? Mulțumesc frumos !!