Buna ziua ! Acum 9 luni am început o activitate in domeniul videochat la un studio din orașul meu . In urma cu 2 luni am început sa fim hărțuite (toate modelele) , șantajate , amenințate cu poze cu noi . Acea persoana ne-a spus ca ne lasă in pace , atâta timp cât noi plecam de la studioul respectiv ! Modelele au plecat , am rămas eu și încă o colega . Acel “hărțuitor” a început sa-mi scrie pe Facebook , pe site-URI in timp ce eram online și am ales sa părăsesc acel studio . Însă , problema este ca acum proprietara studioului ma acuza pe mine , cum ca eu as fi cea din spatele tuturor amenințărilor (in condițiile in care au apărut poze și cu mine , am fost și eu amenințată și hărțuită la rândul meu ) . Am fost pusă ca principal suspect la poliție . Ce e de făcut in aceasta situație ? Nu am absolut nici o implicare .. Pe lângă asta , proprietara studioului imi trimite zilnic mesaje cum ca dacă nu ii dau datoria intr-o săptămâna (datorie reala) se va duce la familia mea sa le-o ceara și le va spune in ce domeniu am lucrat . As putea lua vreo măsura in aceasta privința ? Mulțumesc frumos !!
În privința acuzației va puteti angaja avocat ca sa va apărați.
Cat priveste datoria ar fi bine sa mergeți la avocat ca sa discutați anumite chestiuni.Ar putea fi infracțiune fapta patroanei.
Discuția cu avocatul va poate lamuri cu privire la ce drepturi aveti si ce ati vrea sa faceti in concret sub aspect juridic.
Ar fi bine sa apelați la avocat care stăpânește foarte bine dreptul penal si dreptul civil pentru a nu apela la mai mulți avocați pentru anumite portiuni sau domenii din drept.
Dovezi facebook
Radu123x
Buna ziua. Daca vreau sa reclam o persoana care m-a santajat, hartuit si m-a amenintat ca le arata prietenilor mei, poze compromitatoare cu mine, pot sa o fac ... (vezi toată discuția)