avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Activitate Xyzt22

Activitate Xyzt22


Societatea pe care o administrez împreună cu soțul meu va face contract cu o societate de curierat. În aceasta baza nu i se accepta titulatura de administrator cu care acesta poate presta servicii ci contract de munca împreună cu revisal. De ce? Care este baza legala pe care eu pot refuza aceste condiții.. Menționez, din nou, ca are calitatea de administrator și asociat în companie împreună cu mine, soția sa.. Cu drepturi depline și. Putem gestiona societatea și impreuna și. Separat. Mulțumesc
Xyzt22 a scris:

Administrator firma, se cere contract?

Administrator firma, se cere contract?
Și de unde pot obține aceste documente? Cui sa ma adresez? Mulțumesc anticipat.

Cristina Filimon a scris:

Obțineți și documentele care au stat la baza înscrierii/notărilor (trebuie să fie în arhivă la cartea funciară - aveți dreptul de a consulta dosarul și de a face copii).

Bună ziua. Am făcut rost de ceva informații și niște acte.. Cadastru și intabulare a terenului. Din câte am înțeles au aparținut fostului "Petrom" și când s-au divizat s-au făcut niște intabulări eronate... Nu știu exact unde va pot arata aceste acte dacă sunteți de acord. Mulțumesc din suflet.

Cristina Filimon a scris:

Până nu văd actul nu mă pot pronunța. Și posibil să fie necesare și alte documente.

Mulțumesc frumos. Asta fac... Dar nu știu exact cui sa ma adresez... De aia am și întrebat... Lichidatorul Mi a dat un număr de telefon iar domnul de la telefon a fost puțin... În necunostinta sa zic asa și neinteresat de a da detalii (am înțeles ca e un fost angajat...) și pe lângă asta terenul este înscris în intravilan construcții - curți adică legal.... Ai voie.

mitabiciclista a scris:

Pai daca sunt manometre si sunt si conducte pe acolo nu puteti sa construiti.Mai interesati-va inainte sa cumpatati orbeste.Sa nu regretati dupa.

Am citit și eu puțin despre aceasta superficie (ca și lege). A fost un punct de exploatare conducte.. Ceva de genul făcut în colaborarea unei firme private cu statul roman, iar aceasta clădire a fost construita pentru a pazii ceva manometre ale acestei instalații). Și dacă sunt obligata de exemplu sa păstrez clădirea, pot construi lângă ea, sau sa cer chirie de exemplu pentru folosință terenului? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Cristina Filimon a scris:

Cereți actul în baza căruia statul a construit clădirea pe terenul respectiv (ar trebuie să fie o superficie, dar cine știe ce au făcut de fapt) și vedeți acolo ce este menționat.

Bună ziua. Caut sa cumpăr un teren prin executare silita... Am găsit unul care a aparținut unei firme și care are o clădire pe el. Asta este menționat și în anunțul. De licitație, și în discuțiile telefonice cu lichidatorul. Problema este următoarea... Ei vând terenul dar clădirea aparține statului roman (am înțeles ca nu este ceva foarte eow, un fel de camera pentru paznici). Urmează sa ma duc sa vad terenul și dacă mai exista fizic construcția ( nu știe nimeni acest aspect) dar problema mea este... Ce fac cu clădirea? Ma judec cu statul? Îmi plătește chirie? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Bună ziua. Urmăresc achiziția unui teren prin executor judecătoresc, doar ca pe cadastru scrie ca este intravilan cu categoria de folosință arabil. Întrebarea este pot construi o casa din panouri Sandwich (dacă are importanta) pe el? Sau necesita modificări la acte? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Răspuns la discuția Vânzare casa/dat afara
Perfect! Va mulțumesc enorm pentru timpul acordat și pentru raspuns. Exista facturi pentru fiecare ban. O zi minunata.

Adrian Balanuta a scris:

Dv. aveți practic o creanța de 8000 euro împotriva proprietarilor. Plecând de la acest lucru și având in vedere motivele pentru care ați făcut creditul, exista posibilitatea ca o acțiune in instanța sa blocheze vânzarea imobilului.

Răspuns la discuția Vânzare casa/dat afara
Sunt 2 credite de 4. 000 de euro. În total 8000 de euro. Tatăl lui și bunica. Doar ca bunica se sucește de la o zi la alta. Azi ne da, mâine nu ne mai da. Nu știm cum sa facem macar sa amânăm. Nu avem de unde sa facem rost de bani ca dacă puteam ii dădeam sa scăpăm. Suntem conștienți ca valoarea apartamentului este mai mare de 20. 000....

Adrian Balanuta a scris:

Care este valoarea creditului pentru renovare și cine v-a promis ca apartamentul va fi al dv?