avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Administrator firma, se cere contract?
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Administrator firma, se cere contract?

Administrator firma, se cere contract?
Cel mai recent răspuns: Xyzt22 , utilizator 09:54, 2 Martie 2022

Societatea pe care o administrez împreună cu soțul meu va face contract cu o societate de curierat. În aceasta baza nu i se accepta titulatura de administrator cu care acesta poate presta servicii ci contract de munca împreună cu revisal. De ce? Care este baza legala pe care eu pot refuza aceste condiții.. Menționez, din nou, ca are calitatea de administrator și asociat în companie împreună cu mine, soția sa.. Cu drepturi depline și. Putem gestiona societatea și impreuna și. Separat. Mulțumesc
Xyzt22 a scris:

Administrator firma, se cere contract?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titulari in contractele de furnizare servicii in locuinta dan1111 dan1111 Pentru gestionarea relatiei contractuale, furnizorul de servicii care a incheiat contract cu unul dintre soti, pe baza actului de proprietate al apartamentului ... (vezi toată discuția)
Termen contract de prestari servicii de marketing vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca un contract de marketing pentru directori regionali are un termen minim sau maxim , stipulat de vreun document ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde masina firmei fara acordul asociatului? m_m m_m Buna ziua, Sunt asociat cu o persoana intr-un SRL, fiecare detinand 50%. Cealalta persoana este si administrator. Acesta a vandut masina firmei fara ... (vezi toată discuția)