avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdan 71

Activitate Bogdan 71

Buna seara, multumesc pentru raspuns.
Nu am inteles insa exact cum se poate face contestatia prin email (judecatoria Baia Mare nu vad sa aiba o astfel de optiune pe site, si nu mi-e clar cum se face dovada platii taxei de timbru de 20 lei, parca).
As mai vrea sa stiu daca trimit doar contestatia si celelalte documente in plic, fara sa merg sa solicit restituirea efectiva a permisului, deci fara sa solicit certificat de grefa (nu sunt sigur ca ma pot deplasa pana la Baia Mare), termenul de 30 de zile de retinere a permisului se suspenda automat pe perioada judecarii cazului? sau aceasta doar in cazul in care m-as prezenta la politie cu certificatul de grefa pentru a cere restituirea temporara si m-as afla in posesia permisului pe durata procesului cu IPJ? adica sa zicem as dori doar anularea amenzii...
Bună seara, îmi puteți da informații despre cum pot contesta reținerea permisului de conducere pentru o pretinsă depășire pe linie continuă? Nu am semnat procesul verbal și evenimentul a avut loc in alt județ (Maramures) decât cel de domiciliu. Am înțeles că se poate recupera permisul pe durata contestației, pe baza unui certificat de la judecătoria respectivă. M-ar ajuta să știu toți pașii, preferabil varianta online. Multumesc
Răspuns la discuția prevedere OUG 60
Am întrebat deja, atât la agenția unde am domiciliul actual, cât și la cea unde intenționez să înregistrez societatea, însă am primit informații contradictorii. Vă mulțumesc pentru răspuns si pentru timpul acordat, cu respect!
Răspuns la discuția prevedere OUG 60
Șomer peste 45 ani. Scuze, nu am înțeles corect întrebarea.
Răspuns la discuția prevedere OUG 60
In ambele categorii, mai exact pot fi și administrator/asociat unic al firmei, si in acelasi timp salariat (singurul), care va fi angajat din situația actuală de șomaj? (pentru a beneficia de OUG). Mulțumesc!
Buna ziua, daca cineva, unic asociat al unei firme, beneficiaza de prevederile OUG 60 din 2018 (subventie de 2250 lei lunar timp de 12 luni) daca se angajeaza pe sine (persoana in somaj) cu contract de munca pe aceasta firma? Din textul ordonantei nu rezulta ca ar fi vreun conflict.