avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Activitate sanda chis

Activitate sanda chis

Răspuns la discuția Impozitare premiu
Bună ziua, noi avem premii grup țintă în proiecte pe fonduri europene, atunci sa înțeleg ca se impozitează toată suma?
Buna ziua, va rog sa ma ajutati, daca se acorda un premiu de 1500 lei, impozitul de 10% se aplica pe suma totala sau se scad cei 600 lei care nu se impoziteaza conform codului fiscal si doar diferenta se impoziteaza?Codul fiscal nu este foarte clar.

Multumesc frumos!
Donație, pot primi prin donație un teren agricol?Toată familia este de acord să mi doneze 400 mp.Care ar putea fi riscurile ulterioare?
Răspuns la discuția Teren agricol cu dare în plata
De la persoana fizica

Buna ziua, vreau sa cumpăr un teren extravilan cu dare în plată.Exista ceva riscuri ulterioare ?În sensul să nu l pot vinde daca doresc la un moment dat, sau să l trec in intravilan etc.Mentionez ca are următoarele acte:act de proprietate, certificat de moștenitor, certificat fiscal la zi.Multumesc frumos
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua, titlu de proprietate părinți, dar are act de moștenitor, și am scos eu foaia de avere de la cadastru, nu este pe tip nou deorece nu există schiță cadastral.

trandafir2 a scris:

Trebuie vazute actele si verificata situatia juridica a terenului, in concret.
Asa, din ce spuneti dvs, nu se poate emite o parere.

Bună seara, vreau sa cumpăr un teren extravilam cu dare în plată, având in vedere ca nu sunt inca reglementări pentru v-c.Exista ceva riscuri ulterioare ?În sensul să nu l pot vinde daca doresc la un moment dat, sau să l trec in intravilan etc.Multumesc frumos!
Mulțumesc frumos!
La casieria angajatorului
Buna seara.Daca in primul an ati acumulat creditele pentru trecere in an superior și nu ati depus d voastră o cerere de retragere/intrerupere incepand cu anul 2 de studiu, facultatea nu avea de unde ghici ca d-voastră vreti sa va retragere. luați legătura cu facultatea/universitatea la care apartineti pentru mai multe detalii.