avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate IonelaB13

Activitate IonelaB13

In data de 24.04 s-a încheiat un acord pentru recunoașterea vinei de fals sub semnătura privata. În data de 11.06 în instanta a fost luat la cunoștință acest acord cu posibilitatea de apel a părților în termen de 10 zile. În data de 21.06 cel care a făcut plângerea la politie a făcut apel. Îmi puteți spune care sunt pașii mai departe? Acel acord cuprinde amânarea pedepsei plus munca în folosul comunității deoarece a fost prima abatere. Care sunt șansele ca acel acord sa fie desființat? Și cam cât ar mai dura acest proces. Mulțumesc.
E un dosar penal pentru uz de fals sub semnătura privata și se va ajunge la un acord între procuror și inculpata de recunoaștere a faptei iar acel acord cuprinde și 30 de zile în folosul comunității, doar ca inculpata are un copil de 2 ani și nu știe dacă se aplica și ei și pe ce perioada poate sa efectueze acele zile și câte ore ținând cont ca va fi sub supraveghere 12 luni? Aștept un răspuns mulțumesc.
Bună, am o întrebare în acest moment sunt sub urmărire penala pentru fals și uz de fals dar nu mai este nici un prejudiciu este vorba de un contract de telefonie, dacă primesc amenda penala atunci mai pot lucra magazin sau în domeniu? Aștept cu mare interes răspunsul dvs. Mulțumesc.