avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Activitate freepope

Activitate freepope

atunci,in Revisal trebuie operata incetare suspendare cu data de inceput a medicalului

Cornel Vasile a scris:

Da, se poate intra in medical ... in opinia mea, primeaza concediul medical intrucat este o suspendare de drept a c.i.m.

Doar in aplicatia noua REGES-ONLINE se pot inregistra concediile medicale ..in versunea veche nu.

buna ziua,
in timpul suspendarii CIM cf art. 52 al.1 lit. c se poate intra in concediul medical?
daca da, care dintre suspendari prevaleaza si cum se opereaza in Revisal
multumesc!
buna ziua,
un act aditional de modificare a salariului dar care nu a fost semnat de angajat de la ce data poate produce efecte si cand poate fi inregistrat in REVISAL?
multumesc!
Buna ziua,
in ce conditii un nou angajat care nu a mai lucrat poate beneficia de concediu medical?
Multumesc!
Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Orice persoana este libera in alegerea locului de munca si a profesiei, meseriei sau activitatii pe care urmeaza sa o presteze.

Faptul ca " si-a schimbat stilul de viata in timp ce lucra in sectorul unde se lucreaza cu preparate din carne" nu-l obliga pe angajator sa accepte solicitarea sa.

Asa cum am mentionat anterior, modificarea locului muncii se poate face :
- cu acordul ambelor parti
sau
- unilateral de catre angajator, in conditiile legii.

Angajatul si-a schimbat stilul de viata in timp ce lucra in sectorul unde se lucreaza cu preparate din carne.
Buna seara,
Daca un angajat are un stil de viata vegan, iar locul de munca presupune manipularea carnii, acesta poate solicita schimbarea locului de munca? De ce?
Multumesc!
Discuție Drepturi autor
Buna ziua,
Pot cere cuiva care foloseste poze fara acordul meu intr-o activitate comerciala, sa nu la mai foliseasca? Pozele au fost incarcate de mine pe o pagina facebook.
Este legal sa mi se ceara sa platesc o taxa pentru eliberarea adeverintei de vechime de la.o societate la care am lucrat?