avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate babanu007

Activitate babanu007

Răspuns la discuția Contract nr. 42 din 11/02/2010
Sunt reprezentantul angajatilor ( nu avem sindicat) si as dori sa stiu pasii care trebuie urmati pentru atacarea in instanta a societatii. Sediul societatii este in alta localitate (Bucuresti), si eu nu am cunostinta cine este judecatorul sindic sau lichidatorul.

Buna dimineata,
Sunt in preaviz deoarece firma la care lucrez a intrat in insolventa si s-au facut concedieri colective. In instiintarea de desfiintare a postului la ultimul parafraf este scris:
-La incetarea contractului individual de munca, avand ca temei legal art.65 (1) din Codul Munci, SC......................SRL, va acorda o compensatie de un salariu brut de incadrare, in afara drepturilor cuvenite la zi.

As dori sa stiu cum pot beneficia de cele 6 salarii compensatorii din Contract nr. 42 din 11/02/2010, odata ce in instiintare nu este specificat decat un salariu compensator. Mentionez ca firma la care lucrez este pe ramura de comert.

Va mltumesc.