Buna dimineata,
Sunt in preaviz deoarece firma la care lucrez a intrat in insolventa si s-au facut concedieri colective. In instiintarea de desfiintare a postului la ultimul parafraf este scris:
-La incetarea contractului individual de munca, avand ca temei legal art.65 (1) din Codul Munci, SC......................SRL, va acorda o compensatie de un salariu brut de incadrare, in afara drepturilor cuvenite la zi.
As dori sa stiu cum pot beneficia de cele 6 salarii compensatorii din Contract nr. 42 din 11/02/2010, odata ce in instiintare nu este specificat decat un salariu compensator. Mentionez ca firma la care lucrez este pe ramura de comert.
Sunt reprezentantul angajatilor ( nu avem sindicat) si as dori sa stiu pasii care trebuie urmati pentru atacarea in instanta a societatii. Sediul societatii este in alta localitate (Bucuresti), si eu nu am cunostinta cine este judecatorul sindic sau lichidatorul.
Puteti face o adresa scrisa prin care ii informati despre prevederile ce nu sunt in concordanta cu CCM aplicabil, in atentia judecatorului sindic sau lichidatorul, pe adresa societatii, asteptati decizia de concediere pe care o puteti contesta in instanta(Tribunal) de domiciuliu.
Concedierea individuala
bvr
Buna dimineata!
Stimati colegi,
Ma puteti ajuta , va rog, cu cateva informatii legate de concedierea individuala conform articolului 65 aliniatul 1 din ... (vezi toată discuția)
Concediere
superbus
Buna ziua.
Recent am primt decizia de incetare a contractului de munca care suna cam asa :
\\\"Incepand cu data de 23.03.2009 salariatul......... ... (vezi toată discuția)